2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین

87 بازدید | 19 پست

عروسی پسردایی همسرمه من با آبجیش و خونواده اش نسبت به مادرشوهرم اینا رفت آمدمون زیاده حالا من ی لباس مجلسی دارم و همسرم اوکیه ک برم آرایشگاه ولی همه میگن  چکاریه خیلی دوره و پولتو حروم نکن.. حتی خواهرشوهرمم گفت که نمیره فقط یدونه خالش میره و بقیه رو نپرسیدم بنظرتون من چیکار کنم ب همه گفتم میرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ‌هزینش برات مهم‌نیست برو 

بگو‌ ارایش ساده باشه 

موهاتم در حد به دم‌ اسبی ببنده برات جلو‌موهات بکم‌شینیون که فقط

ب کسیم‌تثجه‌نکن‌ب خودت فکر‌کن

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خب تو رفت آمد داری برو آرایشگاه مگه مجلس بری شیک باشی به دورو نزدیکیه؟؟ برو ولی یه آرایش لایت و مدل ...

لباسم زیادی مجلسی و لختیه به لحظه ورودم فکر میکنم دودل میشم

اگ‌هزینش برات مهم‌نیست برو بگو‌ ارایش ساده باشه موهاتم در حد به دم‌ اسبی ببنده برات جلو‌موهات بکم‌شی ...

باهنسرم حرف زدم هزینه گفت اوکیه.. فقط میگم نکنه بگن پولشون مفته یا جوگیریم

حتما عزیزم.کلا هر کاری از قبل تصمیمش بگیر.قدیم یه عروسی رو نرفتم پشیمونم

آآره خودم الان یماهه لباسامو آماده کردم ولی امشب ینفر گفت  دیونه ای خودت خودتو درست کن برو