2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست💔

108 بازدید | 17 پست

حالم خوب نیست ای کاش میتونستم با یکی حرف بزنم از شوهرم دلگیرم از جاریم متنفرم 

تحت هر شرایطی شوهرم طرف جاری اشغالمه اما اگه من کوچیک ترین اخمی بکنم برادر شوهرم جوابمو نمیده باهام سر سنگین میشه دلم خیلی شکسته ای کاش سرنوشت من این نبود بجز بچم هیچی ندارم تو شهر غریب دور از خانوادم 

(✪‿✪) 

خب باهاشون کلا قطع رابطه کن تا نبینیشون

من اوایل چند بار درمورد جاریم به شوهرم گفتم گفت منو قاطی حرفای خاله زنک نکن خوشم نمیادد

از اونموقع اگه جاریم قیافه بیاد یا حرفی بزنه من کلا بع شوهرم چیزی نمیگم 

تو هم چیزی نگو

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی از من داشته باش مردی که از زن برادرش حمایت می‌کنه و اون زن رو به زن خودش ترجیح میده اصلا درست نمیشه اصلا...

شوهر سابق آشغال منم همینجوری بود کثافت ازش جدا شدم راحت شدم فک کن چون زن داداششو ندیده بودم وسلام نداده بودم منو بازخواست میکرد 

آخرم رفت خواهرزاده ی خراب همون جاری رو گرفت..

حقمو هیچ وقت حلال نمیکنم

ببین یه چیزی از من داشته باش مردی که از زن برادرش حمایت می‌کنه و اون زن رو به زن خودش ترجیح میده اصل ...

لیاقتش همون خراب بوده دلم میخواد یه سیلی محکم بزنم به جاریم وقتی شوهرم فلانی جان صدا میکنه

(✪‿✪) 

لیاقتش همون خراب بوده دلم میخواد یه سیلی محکم بزنم به جاریم وقتی شوهرم فلانی جان صدا میکنه

نکنه با شوهرت ریخته روهم؟؟؟ جلو شوهرت وایستا بخدا درست نشد جداشو مهریه تو بگیره بچه تم بنداز سرش بذار بیکاری حال کنه واسه خودش

چقدر پرروعن به جاریتم یکم تند  حرف بزن خودشو جمع کنه عوضی...

بخدا عمرتو تباه نکن ارزش نداره این زندگی که خودتم حتما برو سرکار 

معلومه خیلی دیگه زیاده روی میکنه که تو ناراحت شدی .به تو بی احترامی میکنه؟

جلوی هیچ کس بجز اون جاری عفریتم بهم بی احترامی نمیکنه یه جاری دیگه ام دارم حتی خواهرشم باشه باهام خوبه فقط این اشغالو که میبینه رفتارش باهام سرد میشه همش منو سوال پیچ میکنه داد میزنه سرم حالم بده الهی بمیرم واسه پسرم عین ماه میمونه لیاقت این بچه رو نداره شوهرم

(✪‿✪) 

بچه تم اگه میخوای شوهرت بیکاره تو بری سرکار سرپرستیشو میدن به تو باشوهرت حرف بزن آدم نشد برو جداشو

ای خواهر داستان زندگی من با خیلی آدما فرق داره من پدر خوب نداشتم یجورایی واسه فرار از خونه تن به این ازدواج دادم. 

(✪‿✪)