2777
2789
عنوان

خدافظ نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 38 پست
قربونت عزیزم، موفق باشی💕💕

فداتشم 

خوب چیگار داشتین 

اگه سئوالی دارین در خدمتم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی اون دنیا ر یدن برات 😐😐 اون دنیا بیشتر زجر میکشی بدبخت

نمیدونم چرا فکر میکنن خودکشی کنن اون دنیا با دسته گل میرن استقبالشون  اخه بدبخت عذاب اصلی اونجاست فکر کردی خودتو بکشی راحت میشی ! سخت در اشتباهی 🚶‍♀️

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

چه سختی کشیدی که اینطوری میگی؟ درست که خوبه تاپیکاتم انرزی مثبت و قطعا هدفتو میاریشماها سختی نمیدونی ...

پدر و مادرم جدا شدن 

مادر خوندم شکنجه ام میکرد 

مادرمم هرزه گردی میکرد 

این وسط یکی اومد که فک میکردم باهاش عشق رو تجربه میکنم

ولی زهی خیال باطل کاراش اصلا از روی عشق نبود دوباره شکستم 

روزی که فرداش نهایی ادبیات داشتم تا ساعت چهار صبح چشمام خون بود 

مادرم در و پنجره ها رو کلید کرده بود که خودمو نندازم پایین 

دوره های سختی رو گذروندم که قابل بیان نیستن

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

پدر و مادرم جدا شدن مادر خوندم شکنجه ام میکرد مادرمم هرزه گردی میکرد این وسط یکی اومد که فک میکردم ب ...

اخ ... الان جدا شدی از پارتنرت؟؟؟

منم مادرم فوت شده تنهاترینم .. از عشق هم مثل تو ضربه خوردم و بعدش افسردگی گرفتم داغونم کرد کسی که فکر میکردم بعد مامانم تنهاییمو پر کرده .. دوباره خیلی تنها شدم

درسمم افت کرده بدجوری مجبورم پشت بمونم . بازم خوبه امسال قبول میشی راحت میشی .. میری دانشگاه همه چی برات قشنگتر میشه

منو ببخش اگه تند حرف زدم اعصاب ندارم حلال کن

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

اخ ... الان جدا شدی از پارتنرت؟؟؟منم مادرم فوت شده تنهاترینم .. از عشق هم مثل تو ضربه خوردم و بعدش ا ...

ممنون عزیزم 💕 

احتمالا فکر کردی از اینایی هستم که به نیش پشه هم میگن سختی و درد کشیده 😂 بعد آدم یه نگاه به خودش میندازه خندش میگیره 🫠

میفهمم 

کاش درست افت نمیکرد :)

من چون تنها راه رهاییم همین لامصب بود احت هیچ شرایطی ولش نکردم 

ادبیاتم رو میتونستم بیست بشم ولی چون لغات درس جدید رو نخونده بودم سر لغت نیم نمره از دست دادم 💔

کاش بی اهمیت اونم مینشستم میخوندم ...

فدای سرت گلم موفق ترین باشی 🩵🌱

نابرده رنج به گنج نمیرسد . . .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ممنون عزیزم 💕 احتمالا فکر کردی از اینایی هستم که به نیش پشه هم میگن سختی و درد کشیده 😂 بعد آدم یه ...

درس برام خیلی مهمه به قول تو تنها راه نجاتمه

ولی وقتی اعصاب و حوصله صفر چجوری بخونم اخه؟

از شدت فشار عصبی گاهی بدنم گررر میگیره🥲

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》