2777
2789
عنوان

خدافظ نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 38 پست

برا اون یکی زندگیت چی میبری باخودت؟ناامیدی؟ترس؟ضعف؟یا توکل بخدا.ایمان امید ذکر صلوت ؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیای بعدی قشنگ تر نیست 

جاودانه تو اتشی قسم به خدا میخورم که عاقبت خودکشی جهنم جاودانه است

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خودکشی گناه کبیرس هیچ بخششی نداره

روح همیشه تو عذاب سخت میمونه

بزرگترین حماقته 

ته نابودیه

خراب کردن و نابود کردن این دنیا و اخرته

خلاصه اینکه راه برگشتی نداره و ته بدبختی و نابود شدن یه انسانه

تو قرآن به شدت نهی شده

@__mahyar

مشکلم دوست نداشته شدن از طرف خانوادم فقر و دوباره بهم خیانت شده انگار تاپیک اخرم هست حالم خیلی بده و ...

عزیزم شما همونی بودی که دو سال پیش اینجوریا تو ی جایی تولیدی کار میکردی عکسش هم‌گذاشته بودی 

حالا نمیدونم این کاربریت، بود یا نه 

عزیزم شما همونی بودی که دو سال پیش اینجوریا تو ی جایی تولیدی کار میکردی عکسش هم‌گذاشته بودی حالا نمی ...

بله خودمم تو تولیدی کار میکردم البته پارسال ک عکس لباسارو گذاشتم جانم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

مطمعنی همه راه هارو رفتی؟؟با خودکشی درد از بین نمیره هاافقط رنج از خودمون به عزیزانون منتقل میشه به ...

کجا منتقل میشه سرایت پیدا میکنه خود فرد هم هزاران برابر تا ابد می کشه 

اسی عزیزم این حرفای نا امید کننده اصلا خوب نیست حتی به شوخی

حرف بزن سبک شی با یه مشاوره خبره صحبت کن راه حل خوب برات میزاره به خدا اعتماد کن صداش کن حتما جوابتو میده عزیزم

بله خودمم تو تولیدی کار میکردم البته پارسال ک عکس لباسارو گذاشتم جانم

انگار قبل تر بود ۴۰۲ انگار 

عکست دیده بودم قبلا خط چشم کشیده بودی بینیت هم کوچولو بود پوستت روشن بعد تامیک زده بودی من زشتم😂🤣

وای سختیای منو کشیده بودی حتما تا الان مرده بودی

چه سختی کشیدی که اینطوری میگی؟ درست که خوبه تاپیکاتم انرزی مثبت و قطعا هدفتو میاری

شماها سختی نمیدونین چند بخشه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

انگار قبل تر بود ۴۰۲ انگار عکست دیده بودم قبلا خط چشم کشیده بودی بینیت هم کوچولو بود پوستت روشن بعد ...

ی کاربریه سال ۱۴۰۰ داشتم ک دیگه توش فعال نیستم بیشتریا با این کاربری منو میشناسن 

شمارو یادمه 

مرسی عزیزم ❤❤❤❤

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

منم حالم خیلی بده انقدررر زخم خوردم که خدا میدونه

عزیز از دست دادم زیر خاکه

به هدفم نرسیدم از نظر تحصیلی

شکست عشقی خوردم منو بازی داد

بیماری جسمی روحی و... بیخیال دووم بیار نمیدونم بهت چی بگم

ولی میگذره رفیق بیا صبور باشیم نه ضعیف و بی فایده

خدا رو چه دیدی شاید فردا روز قشنگی بود

من نگرانتم ریپلای کن جوابمو بده

کاری نکنیااا

اگه خواستی باهام حرف بزن

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

شروع کن هر روز هزار تا استغفرالله و اتوب الیه بگو به مدت یک ماه،میتونی هر روز دو هزارتا، سه هزارتا هر چقدر که مایل بودی بگی فقط باید طی یک ماه ۳۰ هزارتا رو تموم کنی

اینو انجام بده اگر تمام مشکلاتت حل نشد هر چی خواستی به من بگو.

خودتو بکشی که آخرتتم نابود کنی؟ زندگی ابدی و جاودانه تو؟

برو چند قسمت از زندگی پس زندگی رو ببین،اونای که خودکشی کردن چجوری در عذاب بودن.

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️