2777
2789
عنوان

کسی رو نفرین کردین نفرینتون گرفته تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مننننن نفرینام گیراس ب شددددت جوری ک نمیتونم کسیو نفرین کنم در همون حد هم دعاهام در حق دیگران گیراس ...

میشه برای من دعا کنید که مستقل بشیم یه معجزه بشه از ساختمون پدرشوهرم برم یه خونه مستقل اینجا اصلا نمیتونم بچمو تربیت کنم بخاطر رفتارهای اونا خیلی سخته برام من خونه و زندگی مستقل میخوام بچم بخاطر اونا با م طوری رفتار میکنه که انگار من نامادریش هستم در صورتی که هر چی فکر میکنم رفتار من با بقیه مادرها فرق نمیکنه

فقط دوریه جوابه ازین زن شیطان صفت

تهمت نزن قشنگم 

اولا یاد بگیر تو ب کسی جز خدا و خودت نیازی نداری

دوما همیشه دیدت این باشه دیگری مسئول زندکی ما نیس

سوما این ماییم ک اجازه میدیم دیگران توو زندگیمون سرک بکشن پس چ بهتر ک آدما با ی سری کاراشون ب ما نشون میدن حد و مرز برای زندگیمون مشخص کنیم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

حیف امام رضا نیست گلایه آدمای بیخودی پیشش میکنین ضامن آهو مگه دلش میاد نفرین کسی رو گوش بده .رو خودت ...

اره زن ۶۴ ساله بی هوا باید ظلم کنه

شما اهو با این پلید صفت دین نما مقایسه نکن امام رضا خوشش نمیاد زائرش فحش بخوره جلو حرمش

زنداداشم خیلی اذیتمون کرد ، مدام من و مامانم گفتیم ایشالله خدا یه عروس مثل خودش بذاره تو‌ خانواده اش

حالا بیا ببین چه عروسی قسمتشون شد فرشته 

بعد ما فهمیدیم ما به جز دعا ، نفرینمون هم کار نمیکنه

تهمت نزن قشنگم اولا یاد بگیر تو ب کسی جز خدا و خودت نیازی نداریدوما همیشه دیدت این باشه دیگری مسئول ...

شما تو خیابون تنه از قصد بهت بزنن میگی من اجازه دادم ؟؟؟بیهوا یکی رد شه فحش بزنه چاقو بکشه مثلا تحقیرت کنه چی؟چرا فکرکردی من اجازه دادم وارد حریم بشه؟صرفا زائر بودیم انتالیا نرفته بودیم که حسادت گنه کسی گه میره زیارت باید روحشو تزکیه کنه فیض ببره وگرنه بی بهره رفتن چ فایده داره

بچه چند سالشه دعات میکنم

پنج سال همه میگن بچس بزرگ بشه خوب میشه

میگن خوشبحالت که بچت وابسته به تو نیس راااحتتی

ولی من جگرم کبابه که صبح از خواب بیدار میشه میگه بابا کحاست

اگه شوهرم باشه میگه میخوام برم پایین اونجا هم بره دیگه به زور دعوا برمیگرده خونه بارها گفته کاش مامان نباشه که من همیشه خونه مامانی باشم

یه چیزی ممکنه برای خیلی ها مسخره باشه ولی من ارزو به دلم موند وقتی از بیرون میایم هممون باهم بریم تو خونه من از در خونه خودمون میام شوهرم و پسرم باید از در خونه مادرشوهرم بیان بالا چون دوتا در دارن

چه اونا باشن چه نباشن وقتی هم که هستم شوهرم میاد میبینم پسرم نیست میگه نیومد

12 سال زندگی مشترک تا بحال مسافرت دوتایی نرفتم 

میشه برای من دعا کنید که مستقل بشیم یه معجزه بشه از ساختمون پدرشوهرم برم یه خونه مستقل اینجا اصلا نم ...

الهی ب حق شفاعت باب الحوائج از شر بدخواهات راحت شی از خدا میخوام فرج بودنشو بهت نشون بده و ب حق حضرت زهرا خونه مستقلی بگیری

عزیزم ب نیت خونه دار شدنت ۳۶۰ بار ذکر یا فرج رو بخون 

بالای سر بچه ات موقع خواب ۱۰۰ بار یا عزیز بخون

و هر صبح سوره ناس رو بخون

الهی  ب حق دل شکسته حضرت زینب خونه و زندگیت مستقل شه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

پنج سال همه میگن بچس بزرگ بشه خوب میشه میگن خوشبحالت که بچت وابسته به تو نیس راااحتتیولی من جگرم کبا ...

الهی چ سخت برات از صمیم قلبم سر نماز دعا میکنم حتما شرایط بدیه

الهی ب حق شفاعت باب الحوائج از شر بدخواهات راحت شی از خدا میخوام فرج بودنشو بهت نشون بده و ب حق حضرت ...

فاطمه زهرا دلش برای زایمان بچه مرده ام میسوزه قبول نمیکنه تحقیر وفش بشنوم یاد پسرش محسن میفته

بچم رو ارزوی مرگش کرد جلوی خودم وهمسرم