2777
2789
عنوان

کسی رو نفرین کردین نفرینتون گرفته تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 53 پست

آره یکی از فامیلامون هروقت سلام میدادم با اینکه سنشم زیاد بود ولی اصلا جواب سلاممو نمیداد منم یه بار خیلی ناراحت شدم واقعا گریم گرفته بود که اخه مگه من چیکارش کردم جواب سلام منو نمیده گفتم کاش آلزایمربگیری سلام بدم جواب ندی بگم عیب نداره منو نمیشناسه واسه همون هیچی دیگه الان بنده خدا آلزایمرداره فقط تو خونه اس دیگه توجمع واینا هم نمیارنش یه مدتم هرکی رو میدید نزدیک ۱۰ باز هی بهش سلام میکرد

حیف امام رضا نیست گلایه آدمای بیخودی پیشش میکنین ضامن آهو مگه دلش میاد نفرین کسی رو گوش بده .رو خودت ...

چ کامنت دل نشینی الهی امام رضا شفاعتت کنه خوشبخت ترین شی

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مننننن نفرینام گیراس ب شددددت جوری ک نمیتونم کسیو نفرین کنم در همون حد هم دعاهام در حق دیگران گیراس ...

قربون دلت

من تا حالا نفرین نکردم برام سواله دعاهام درحق دیگری میگییره همیشع

منم یکبار یکی باعث گریه و ناراحتیم شد رفتم رو به آسمون گفتم تقاصم ازش بگیر یکی که اصلا انتظارشو نداشت اشکشو درآورد

نمیدونم آه من گرفتش یا نه

ولی کلا خیلی به چشم دیدم هر بلایی سرمون میارن سرشون میاد

حیف امام رضا نیست گلایه آدمای بیخودی پیشش میکنین ضامن آهو مگه دلش میاد نفرین کسی رو گوش بده .رو خودت ...

یه بار دوستم رفت حرم که یکی رو نفرین کنه ولی از امام رضا خجالت کشید نفرین نکرد اما هنوز از حرم برنگشت که فهمید اون طرفش سرطان بدخیم گرفته ، می‌دونی من میگم امام رضا از دلش خبر داشته ولی چون مراعات کرد اتفاقا حاجت هم بدون مطرح کردن گرفت

شعار نده عزیزم به مادری که فرزندش بادست خودش از سردخونه گرفته

قربون دلتمن تا حالا نفرین نکردم برام سواله دعاهام درحق دیگری میگییره همیشع

خدا نکنه عزیزدلم وقتی دعات در حق دیگران گیراس پس شروع کن ب ذکر تراپی و کار کردن رو خودت ک جز خدا ب کسی نیازی پیدا نکنی اونوقت میبینی همیشه درهای رحمت ب روت باز میشه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸