2777
2789
عنوان

کسی رو نفرین کردین نفرینتون گرفته تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 53 پست
زنداداشم خیلی اذیتمون کرد ، مدام من و مامانم گفتیم ایشالله خدا یه عروس مثل خودش بذاره تو‌ خانواده اش ...

دقیقا مثل منی شما هم 

هر وقت خانواده شوهرم یا خود شوهرم دلمو شکستن و اذیت شدم بخاطر کارهاشون با اینکه گاهی حتی نفرین نکردم و دعا کردم خدایا منو بیشتر از این منو کوچیک نکن جلوی اینا شرایطی عالی براشون جور شده بیا و ببین

من میگم تو کاری بهش نداشته باش خودتو ملعبه دستش نکن اگ اون شیطانه تو رحمان باش

روحم انقد والا نیس لا اقل الان بیماریم عاجزم کرده صبر وببخش تموم هرکی جای من بود نگاه تو روش نمیکرد

من دستشو بوسیدم گفتم مادرمی میبخشمت باز بدتر شروع کرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما تو خیابون تنه از قصد بهت بزنن میگی من اجازه دادم ؟؟؟بیهوا یکی رد شه فحش بزنه چاقو بکشه مثلا تحقی ...

حالا چرا با من دعوا داری؟

من ک حرف بدی بهت نزدم؟

از اون عصبانی چرا سر من خالی میکنی؟

خدا ب راه راست هدایتش کنه 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

روحم انقد والا نیس لا اقل الان بیماریم عاجزم کرده صبر وببخش تموم هرکی جای من بود نگاه تو روش نمیکردم ...

نباید میبوسیدی یا حال‌ام ک بوسیدی نباید میگفتی میبخشمت اکثر آدما جنبه خوبی رو ندارن 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

الهی چ سخت برات از صمیم قلبم سر نماز دعا میکنم حتما شرایط بدیه

چون من همیشه سکوت میکنم خیلی ها از جمله شوهرم و خانواده‌اش فکر میکنن چقدر خوبن و من خوشبختم ولی واقعا حالم بده دارم ایمانم رو حتی از دست میدم

حالا چرا با من دعوا داری؟من ک حرف بدی بهت نزدم؟از اون عصبانی چرا سر من خالی میکنی؟خدا ب راه راست هدا ...

شما نمیتونی دل مادر داغدار اروم کنی حرف نزن بدتر فکرکنه تقصیرکاره

نیاز ب حرف منطقی ندارم الان بقیه کاربرا همدردی کردن دمشون گرم

نمیدونم چندسالته وموقعیتت چیه 

شب خوش

ادامه ندید.