2777
2789

انقد مادرشوهرم لهم کرد ک شوهرم اجازه داد نفرینش کنم با پیام سپردمش به امام رضا چون اونجا زائر بودیم تو زمینش بلایی نبود رفتاری کلامی سرم نیاورد

حتی مردن بچه ۵ ماهمو توشکمم مسخره کرد ک بیخود قلبت درد گرفته زحمتی نکشیدی. بچه م یعنی پسرش 

۳۷ ساله بزرگ کردم تو مگ چکارکردی برای پسرت حتی اسمش با تمسخر صدا زد چون گفتیم محمد جواده

بماند ک حق همسرمو میخوره وداره میتازونه وهی ارزوی طلاق میکنه تو روی خودمون هرچقد باحرمت تو روش وایمیسته فایده نداره

۳شبه الان نفرین کردم خفه خون گرفته چون میدونه چکارکرده فکرکرده یواشکی شوهرم پیام نفرین فرستادم زن ساده هفت خطه برای خودش مثلا

دلم خون پسرمه

وبیماریم ک عود کرده ودرمانش سخت همین برام بسه اونوقت تو ای زن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی ی هفته بعدزایمانم‌شیرینی فارغ التحصلی خودم وهمسرمو بردم‌گفت چیه دوباره حامله ای احمق بچم مرده یک هفتس خونریزی دارم دلمو میسوزنی با کدوم رابطه؟بهش گفتم‌مادر منو با زودپز اشتباه‌گرفتی

یکیو نفرین کردم بعد نیم ساعت ماشینش چپه شد خدا جای حق نشسته نمیزارع حق کسی پایمال شه

هنوز داره ب ریشم میخنده 

فقط میخام گرفتار زندگیش بشه حتی شده عروسی کردن دخترش