2777
2789
عنوان

امروز رفتم عطاری رزماری بگیرم

229 بازدید | 29 پست

بهش گفتم رزماری میخام آورد یه بطری شیشه ای بزرگ زیره سبز گذاشت جلوم روش هم نوشته بود رزماری گفت چقد بریزم گفتم این ک رزماری نیست گفت چرا هست گفتم نه والا رزماری مثله شاخس برگ نازک دراز داره یارو برگشت به من گفت من چند ساله عطاری دارم ینی رزماری نمیدونم چیه تو به من یاد میدی 😐 اونی که تو دیدی چیز دیگس ترسیدم گفتم نمیخام خدافظ

از وقتی اومدم تو شوکم

من رزماری از بیرون نمیگیرم خودم میچینم خوووب میشورم دیدم توش چقدر حشرات ریز داره بعدا خشک میکنم به دلم بیشتر میچسبه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم چیزی که زیاده عطاریه خوشت نیومده نرو دیگه 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

از کجا میچینی

از پارک نزدیک خونمون ، رزماری زیاده فضاهای سبز دقت کنی میبینی

دقت نکردم تا حالا مرسی عزیزم🤎

قربونت 🥰 بزن گوگل ببین حالت درختچه ای هستش بعدم حتما تو ظرف شیشه ای بشور و خیس کن که متوجه بشی تمیز شده یا نه

من رزماری از بیرون نمیگیرم خودم میچینم خوووب میشورم دیدم توش چقدر حشرات ریز داره بعدا خشک میکنم به د ...

دقیقا منم

تو پارک های محله ما پر از رزماری خودم میچینم و خشک میکنم