2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139682 بازدید | 906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زمان قدیم بود که ملت همه کشاورز و بنا و... بودن، پسر میخواستن به عنوان نیروی کار رایگان! 

الان که از این خبرا نیست در نتیجه چرا انقد براتون فرق داره پسر و دختر بودنش؟ واقعا چه فرقی داره؟ 

خب اون بگه، شما چرا بهتون برخورده؟ 

بعضیا لیاقت پدر و مادر شدن ندارن

اون از دامادتون که بی لیاقتیشو اول ثابت کرد اونم ار خواهرت که با خاله زنکی طفل معصوم پس زده

بگو تو مادری باید یاد بگیری از حق خودتو بچت دفاع کنی

هر اشغالی هرچی که میخواد بگه

چقد بی شعور چقدر نفهم چقدر بی فرهنگ و بی خانواده!

به خواهرت بگو تا ابد قراره اینجوری بی زبون بمونی؟

اون دختر باید یه شیر بالا سرش باشه،باباش که هیچ پخی نیست،توهم اینجوری باشی که باد میبره بچه رو!!

چه فرقی داره دختر باشه یا پسر باشه؟مدال افتخار میدن به پسر دارا؟

ولی به شخصه نظرم اینه خدا صلاح بدونه هر دوجنس رو به آدم هدیه بده که طعم برادر و خواهری رو بچشن بچه ها.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ترو خدا به آبجیت بگو به بچه شیر بده آخه بچه بیچاره چه گناهی کرده.. 

و چقد بدم میاد که دور کسی که تازه از بیمارستان مرخص شده جمع میشن بابا بی‌شعورا اون بیچاره استراحت میخواد بذارین بعد از چندروز که بهتر شد بیاین عیادت

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

بچه من به دنیا اومد...بی انصافی نمیکنم مادرشوهرم اینا بیمارستان اومدن چند شب پیش من و بچم موند کمک کرد....

اما به همراه های بقیه گفته بود آره اصلا بچه شبیه پسرم نیس

شبیه مامانشه (با یه لحن ناراحت و...)بعد من از اتاق زایمان دراومدم بیرون یکی از خانما برگشت گفت عروستم ماشاءالله خیلی شیرینه. از صبح ناراحته میگه بچه شبیه عروسمه...عروس به این ماهی...

بعدپسر من واقعا زشت بود اون اوایل...بعدیه مدت فوق العاده خوشگل شد بعد دید پسرم خوشگل شده الان میگه آره بچه شبیه پسرمه😐 

مقصر ابجیته که پا نشده با پشت دست بزنه تو دهن گشادش

انگار پسر آوردن هنره، فردا همون پسرا ولش میکنن میرن میرینن  براش چون پسرا فقط دنبال ارث و میراثن، بعدشم دوران پز  پسر آوری دیگه تموم شده ی زمانی میگفتن پسر بیاریم واسه اینکه نسلشون  منقرض نشه الان دیگه میگن ۷ تا دختر کور داشته باشی بهتر از پسره بس که قدر نشناس شدن بعضی از مردا البته همه اینجور نیستن بعضی ها، 

بعد خواهرت به خاطر حرف ی آدم بی اصل و نسب که تمام رفتاراش از رو حسادته و آرزوی داشتن دختر به دلش موندرو  ، به بچه خودش آسیب میزنه و شیر نمیده 

پس حقشه حرف بخوره