2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139544 بازدید | 906 پست

جاری گاوی

رو حرف خدام مگه میشه حرف زد

تو قرآن اومده به هرکی بخواد دختر به هرکی بخواد پسر به هرکی بخواد از هردو و به عده ای هم از هیچکدام نمیده

خواهرت واقعا نیاز به همدلی داره

امان از آدمیزاد که 

چه میکنه با همجنسش

لعنت بهش با این حرفاش

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوه خورد 

خودش لخت شه شبیه بوقلمون آویزونه

خواهرت هم باید جوابشو می‌داده 

انقدر خانوداه شوهر من پسر پسر میکردم اصلا همسرم به دختر دار شدن فکر نمی‌کرد من از نامزدی نگران بودم بچم دختر شه 

جدا شدم راحت شدم

یعنی خواهرت نمیدونه اون فقط از روی حسادت این حرفا رو زده و خودش بیشتر داره میترکه کونش داره پاره میشه که اینا رو گفته 

دقیقا حرفایی که به خودش زده شده به خواهرت گفته 

وایسا ببین خدا چجوری جوابشو بده 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

عجب ............. واقعا فحش مناسب جاری خواهر پیدا نکردم ، اخه حیووون کی از تو نظر خواسته 

وای اعصابم بهم ریخت ،طفلک خواهرت 

اخ اخ کاش میگفت چند سال دیگه همون پسرت موس موس کنان دنبال ک و ن دخترای مردم باید بدووووو

از جمع معذرت میخوام 

وای خدا لعنتش کنه زنیکه روانی عقده ایو رو

اخه بمیرم برای خواهرت زن زایمان کرده همینطوریشم روحیش حساسه وای ب حالی که این حرفا رو بشنوه 

من خودمم از این عنترا داشتم تا آخر عمرم لعنتشون میکنم

من چند روز اول شیر نداشتم دخترم گریه میکرد بعد مادر شوهر احمقم گوشی برمیداشت ب فک و فامیلا احمق تر از خودش دونه ب دونه زنگ میزد ک فلانی اصلا شیر نداره بچه تا صبح گریه میکنه منم حساس انقد خودمو سرزنش میکردم ک چرا شیر ندارم 

وای یادم افتاد اعصابم خورد شد

گوه خورد خودش لخت شه شبیه بوقلمون آویزونهخواهرت هم باید جوابشو می‌داده انقدر خانوداه شوهر من پسر پسر ...

خودت لخت شی شبیه بوقلمون آویزونی

این از این به بعد فحش موردعلاقه جدیدمه

مرسی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جای آبجیت بودم , دهن تک به تکشون رو سرویس میکردم ...شوهرش خیلی بیشرفه شک دارم لیاقت پدرشدن رو داشته باشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
اونم از مادر شوهر افریتش الا بلا باید فردای روز زایمان شام و مهمونی باشه بخدا منو مامانم از صبح پدرم ...

چه ساده اید 

محکم میگفتید نه 

ده روز بگذره بعد لااقل 

چه خبره زائو استراحت میخواد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر فکر میکنم ذهن خواهرت بخاطر افسردگی اینا رو ساخته وگرنه این حد بیشعوری برام قفله و باور نمیکنم 

خواهرت  جلو جاری سینه رو نشون داد بدنو نشون داد اونم روزای اول !!! 

متاسفانه چون بعضی خانما پسر دوستن خودشون بعد از دختر دار شدن اینجوری تلقین میکنن 

وگرنه خواهرت اگر عاقل بود به بچه چه ربطی داره شیر نده 

دیگه لج و گریه داره باید میرید تو دهن جاری عنترش.یعنی تو اون جمع کسی نبود بزنه تو دهنش..راحت حرفاش ز ...

والا نمیدونم به ابجیم چی بگم😬 نمیگفت دیدم بیصدا گریه میکنه تو خودشه شیرم نمیخوره بچه با سورنگ یکم شیر دادیم بش تا خوابید