2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مادرمه

168 بازدید | 26 پست

بچه من ۲۰ سالمه اینم بگم که خواستگار دارم ولی درست حسابی نیستن مامانم گفت چرا ازدواج نمیکنی گفت خب آدم حسابیش بیاد چرا نکنم مثلا معلمی چیزی مامانم یهو برگشت گفت معلم چرا بیاد تورو بگیره معلم میره معلم میگیره دیگه 

منم برگشتم گفتم مگه من چیم کمه 

بچها من خودم خیلی سخنی کشیدم تو زندگی با مادر و پدرم دوست ندارم تو زندگی مشترک هم سختی بکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم ها که بنده خداها روزگار درستی ندارن 

دائم سرو کله میزنن با بچه ها اخرم یک حقوق بخور و نمیر دارن 

شما به نظرم زن زندگی هستی وقتی به معلم راضی میشی چون درامد انچنانی ندارن 

نه حق با مادرت نیست. اگر دختر نجیب و بسازی هستی جرا توقع یه معلم نداشته باشی؟ معلم که درآمدی و وضعی نداره که بخواد زیاد باشه. تو هم دنبال قوی کردن خودت باش. برو یه مهارتی و درآمدی درست کن برا خودت تا افراد بهتری بیان خواستگاریت. توقعت رو اصلا نیار پایین

معلم که حتما با معلم ازدواج نمیکنه بعد معلمی برای خانم بهتره تا اقا از نظر حقوق میگم

کلا مثال زدم براش گفتم حداقل آدم حسابيش بیاد که برم فردا پس فردا نگن نرف نرفت آخرشم رفت بع یه آدم بدرد نخور

نمیدونم والا میگه مهندس مهندسی میگیره معلمم معلمم پاتو اندازه گلیم خودت دراز کن

نه بابا، من دیدم چند مورد که پزشک حتی دستیار یا منشی دیپلمشو گرفته، حالا اگه هم درست باشه تو درس بخون که هم ترازت بیاد بگیرتت، الان که سنی نداری، اول تلاش و موفقیتته