2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ...

236 بازدید | 30 پست

نمیدونم این چه اوضاعیه گیرش افتادم

هرقدر مدارا میکنم باهاش به همه سازایی ن میخواد و میزنه میرقصم یه روز خوب میشه فرداش باز بهونه میاره میزنه دنده لج

میخواستم کات کنم نمیذاره

میخوام بمونم اذیت میکنه 

زنگ میزنم جواب نمیدع

زنگ نمیزنم صدبار زنگ میزنه میگه چرا نیستی

میگه اخر ساله فشار روم زیاده کارا گره خورده

کاش میتونستم راضیش کنم بریم مشاور ک بفهمیم اصلا میتونیم بمونیم با هم یا نه 

اصلا واقعا میتونیم کنار بیایم یا نه 

چرا این چاه پر نمیشه 

میخوام تا هفته دیگه جوابشو ندم اصلا 

بعدم یکشنبه صبح برم پیشش به بهونه سپندارمز

اگر درست شد ک کم کم مطرح کنم بریم پیش مشاور 

میگه ما اول باید به یه ثبات برسیم بعد بریم پیش مشاور 

اخه ادم وقتی مشکل داره میره مشاوره میگیره نه وقتی. ک اوضاع گل و بلبله

اگر بعد دیدنش خوب نشد

اخر هفته ی دیگه واقعا تموم میکنم

هرقدرم زبون بریزه بغض کنه دستمو ببوسه تمومش میکنم

خسته شدم از این بازی موش و گربه 

سرم داره میترکه

شوهرتون

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اینجوریه؟دلیلش رو باید پیدا کنی.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

ادمی ک دوست داشته باشه بهونه موندن رو پیدا میکنه

ادمی ک دوست نداشته باشه بهونه رفتن و اذیت کردنو

دیگه نمیتونم مدام بخاطرش از درس و کار و استراحتم بزنم. ک مبادا ناراحت بشه و بهونه بگیره

عشقم ....

اها ممنون

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

به نظر من جدی تر با این موضوع برخورد کن.

نه رومی روم نه زنگی زنگ

تو عصبانیت تصمیم نگیر تو شادی هم دلخوش نشو

ی کاغذ بردار از نگاه بیرون خوبیها و بدیهاش رو بنویس

کمی دور بمونین از هم و در کمال ارامش با واقعیت روبه رو بشین ببینین چرا کنار هم بودنتون بیشتر از ارام کردنتون باعث اذیت شدنتون میشه

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.
خب چرا اینجوریه؟دلیلش رو باید پیدا کنی.

نمیتونم دلیلش رو پیدا کنم.... میگه توو خونه هم بهم میگن خدا رحم کنه به اونی ک تو رو تحمل میکنه

من خیلی صبورم واسه چیزی ک بخوام

ولی واقعا ته دلم خالی شده حس میکنم دوسم نداره.... اینجوری باشه حتی یه لحظه حاضر نیستم بمونم .... تا میام اروم و منطقی بشم زنگ میزنه پیام میده خوب رفتار میکنه

رها جان من با نظر شما کاملا موافقم.باید برید پیش مشاور و ایشون باید رفتارشون رو اصلاح کنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ادمی ک دوست داشته باشه بهونه موندن رو پیدا میکنه ادمی ک دوست نداشته باشه بهونه رفتن و اذیت کردنو د ...

اول توضیح بدید چند سالتوته چند وقته رابطه دارید هدفتون چیه تا ما بگیم این رابطه ارزشه اینهمه انرژی گذاشتنو داره یا نه

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب