2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ...

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 30 پست
دوست به قصد ازدواج مثلا !

فقط مشکلاتی که الان داری رو ضرب در ۱۰۰۰ کن و بعد از ازواج رو تصور کن

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
اول توضیح بدید چند سالتوته چند وقته رابطه دارید هدفتون چیه تا ما بگیم این رابطه ارزشه اینهمه انرژی گ ...

21

هردومون ادمای جدی و اهل برنامه و تلاش

6 ماهه

شدیدا بهش علاقه دارم اخلاق و رفتار و چهره و خانواده ش مورد پسند و در سطح خودم هست 

من ادمی نیستم ک به راحتی یه رابطه رو شروع کنم 

الانم نمیخوام به راحتی خراب کنم ک بعدا پشیمون بشم.... میخوام همه تلاشمو بکنم 

خیلی از رفتاراش جوریه ک انگار شدیدا و واقعا بهم علاقه داره

اما این چیزا رو که مببینم کلا جا میخورم این همون ادمه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

21 هردومون ادمای جدی و اهل برنامه و تلاش 6 ماهه شدیدا بهش علاقه دارم اخلاق و رفتار و چهره و خانو ...

ایشونم ۲۱ سالشونه؟؟

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
ایشونم ۲۱ سالشونه؟؟

نه بدبختانه 32 سالشه

مثلا پخته س و ادم حسابی

اگر کار رو به خانواده ش نمیکشید و از زبون صمیمی ترین دوستش نمیشنیدم ک چه عجب بالاخره ادم شدی و رفتی با یکی رو نمیشنیدم فکر میکردم دختر بازه و ناسالم

نه بدبختانه 32 سالشه مثلا پخته س و ادم حسابی اگر کار رو به خانواده ش نمیکشید و از زبون صمیمی ترین ...

خب علاقه رو باید تو مرحله آشنایی فاکتور بگیری، ایشون الان تو سنی هستا که به پختگی نسبی باید رسیده باشن ، یعنی تکلیفش با خودش باید مشخص باشه اگه غیر از این باشه مشکل داره ، اختلافه سنیتون ۱۱ ساله این تودش میشه یه دهه اختلاف فکر و لقیده 

فقط گلم تمامه انرژیت برای رابطه ای که هنوز سرانجامی نداره نذار که بعدا روحت خسته نشه 

اوه ........ فک کنم به کل منصرف شدم !

این حرفه نیست به خدا این حرفه یه رواشناس بود که به خودمم توی دنیای واقعی ثابت شد اصلا هدفم منصرف کردنت نبود؛ فقط خووستم با دیده بازتر به موصوع نگاه کنی 

این حرفه نیست به خدا این حرفه یه رواشناس بود که به خودمم توی دنیای واقعی ثابت شد اصلا هدفم منصرف کرد ...

اره شنیدم بعد ازدواج بدتر میشه اوضاع ... کاش قلم پام می‌شکست اصلا نمیرفتم اون شرکت لعنتیش

از نظر رفتاری مشکل داریم ولی از نظر عقیده و فکر و جهان بینی کلا شبیهیم اصلا بخاطر همین نزدیکی بهم ...

خب این خودش مهارت میخواد متاسفانه اکثره ماها این مهارت رو نداریم چون یاد ندادن، شما بهترین راه برات مشاوره حضوریه اگه ایشون نیومدن شما خودت تنها برو ببین چیکار باید انجام بدی بعد خوده مشاورا ترفدهایی رو دارن اجرا 

البته هر مشاوری نه حتما مشاوره مجربی باشه

اره شنیدم بعد ازدواج بدتر میشه اوضاع ... کاش قلم پام می‌شکست اصلا نمیرفتم اون شرکت لعنتیش

باید با خودت رو راست حرف بزنی عاقه رو بذاری کنار تمام نکات مثبت و منفی ایشون رو روی کاغذ بیاری بلد معیارهای اصلی خودت رو بنویسی و بدونه تعارف با خودت و صادقانه اینارو با هم تطبیق بده؛ ببین به جه نتیجه ای میرسه 

فقط این رو بدون تحمله چند روز و چند ماه غمه فراق خیلی خیلی راحت تر از تن به زندگی بدی که بعدها زبونم لال دچاره مشکل بشی 

دوست عزیز میخوام از تجربه خودم برات بگم منم با یه همچین فردی دارم زندگی میکنم وختی دوس بودیم هم همین شکلی بود همش بهونه همش قهر و منت کشی از طرف من هیچ وخ هییییییییچ وخ نشد که تو این مدت بگه منم مقصر بودم همیشه من مقصر بودمو باید معذرت خواهی میکردم و تا هفته ها منتشو میکشیدم وختی دوس بودیم و من دوسش داشنم فکر اینکه ازش جدا بشم برام خیلی سخ بود الان نزدیک به دوسال عروسی کردیم و یه بچه 6ماهه دارم و هر روز بدتر از قبل شد و من الان شاید میتونم بگم یه مرده متحرکم و هیچ امیدی به زندگی ندارم اما الان به خاطر بچم باید تا اخر عمرم بسوزم چون تحمل دوریشو ندارم حتی خانواده خودش ترکش کردن فقط خواستم بگم از رو احساس تصمیم نگیر و فک نکن بعد ازدواج بهتر خواهد شد عمراااااااا کاش منم اون موقع اشتبا نمیکردم یا کاش حداقل بچه دار میشدم برام دعا کنین