2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم🖤

144 بازدید | 15 پست

حالم بده، فردا امتحان دارم، نتونستم هیچی بخونم 2 ساله که پدرم رو از دست دادم، بعد بابام نتونستم خودم رو جمع و جور کنم، تک فرزندم و به شدت وابسته بابام بودم، همش اون شب یادم میاد که افتاده بود و نمیتونست نفس بکشه من نتونستم هیچ کاری بکنم، حتی آخرین لحظاتش هم دستشو به سمت من دراز کرده بود که برم پیشش، خدااااا

دیگه نمیتونم، مال و ثروت و دارایی همه چی دارم کاش اونارو نداشتم الان فقط بابام کنارم بود، دیگه نمیتونم، احساس میکنم دارم خفه میشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی فدات شم عزیزم، تو که کاری نمیتونستی بکنی ، بابات حالش خوبه اگه تو ناراحت باشی ناراحت میشه، مطمئن باش میبینتت برات آرزوی موفقیت میکنه، تنها ناراحتیش اینه که تو ناراحتی

قوي باش عزيزم حسبنا الله و نعم الوكيل و خدايي كه مرا كافيست🥺☺️❤️ ان شاء الله روح پدرت شاد باشه هميش ...

خیلی ممنون عزیزم، برام دعا کنید لطفا، حالم خیلی بده، خیلی مشکل دارم این مدت

قانون طبیعت اینه عزیزم زندگی ادامه داره نمیشه هرکی مرد بعدش بازماندگان از زندگی بمونن

سخته، الان خیلی تنهام بعد بابام، انقد مشکل دارم که خودمم یادم رفته، تبدیل شدم به یه آدم عصبی

الهی فدات شم عزیزم، تو که کاری نمیتونستی بکنی ، بابات حالش خوبه اگه تو ناراحت باشی ناراحت میشه، مطمئ ...

خدا نکنه جانم

بعد بابام خیلی تنها شدم، همیشه باهم بودیم، بعد بابام تبدیل شدم به یه آدم به شدت عصبی

منم پدرمو 4ساله از دست دادم

روزی نیست که یادش نکنم

ولی عزیزم حواست به خودت باشه،سعی کن تو درس و زندگیت پیشرفت کنی،اینطوری روح پدرم شاد میشه.

و اینکه حواست باشه جای پدرتو با آدمهای اشتباه پر نکنی.

منم پدرمو 4ساله از دست دادمروزی نیست که یادش نکنمولی عزیزم حواست به خودت باشه،سعی کن تو درس و زندگیت ...

روحشون شاد، اشتباه کردم، اشتباهم این بود کلا رفتم توی رابطه، اون خیلی خوب بود،شایدم نه، نمیدونم الان دارم به خاطر چی مجازات میشم...