2777
2789
عنوان

چرا خدا صدامو نميشنوه

88 بازدید | 10 پست

مگه نميگن معجزه ميكنه؟مگه نميگن برگي به اجازه اش نميوفته 

پس چرا برا دل من كاري نميكنه چرا بكي اورد تو زندگيم  بعد ازم گرفتش 

من اولين كسي بود كه واقعا عاشقش بودم 

اين نيست بگم دردو تجربه نكردم من زندگي متاهلي پر از بي محبتي و خيانت تجربه كردم طلاقو تجربه كردم 

حقم نبود مجدد شكست بخورم هميشه فكر ميكردم خدا جبران ميكنه نكرد😭😭😭

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تو ناشنوا شدی و اون صدات میزنه و تو متوجه ش نمیشی

اگه صدام ميزنه چي ميگه؟!

ميگه من حق خوشبخت شدن ندارم؟

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

امضام♥️

اما اين فقط اميد واهي براي ادامه زندگي نيست؟

خيليا صبر كردن اما به طرز بدي مردن با زجر 

خيليا هم صبر كردن برنامه خدا رو ببينن انقدر دير شده كه ذوقشون كور شده 

انقدر دير شده كه دبگه نشده مثل تجربه مادر شدن 

میگه من تورو افریدم و خودم میدونم چ راهی بزارم جلو پات.

شايد مردم من 

شايد انقدر دير كنه كه من ديگه نخوام 

شايد مردم من شايد انقدر دير كنه كه من ديگه نخوام

و هرگاه بندگانم از تو درباره من پرسند (بگو:) همانا من نزدیكم؛ دعاى نیایشگر را آنگاه كه مرا مى‏خواند پاسخ مى‏گویم. پس باید دعوت مرا بپذیرند و به من ایمان آورند، باشد كه به رشد رسند.

اما اين فقط اميد واهي براي ادامه زندگي نيست؟خيليا صبر كردن اما به طرز بدي مردن با زجر خيليا هم صبر ك ...

کار بدون حساب کتاب نمیکنه خدا

حتما حکمتی قسمتی بوده

میدونم حالت بده این حرفا الان مثل شعار میمونه دردتو دوا نمیکنه

ولی خب امیدوارباش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون