2777
2789

آبرسان خیلی مانتو فروش داره 

تربیت و نصف راه هم هست ولی تنوع پایینه. 

فروشگاه های زنجیره ای لارا خرید کردم راضی بودم 

خودم شمالی م چند سالیه اینجا زندگی میکنم‌ شاید خود تبریزی ها راهنمایی بهتری کنن

آبرسان خیلی مانتو فروش داره تربیت و نصف راه هم هست ولی تنوع پایینه. فروشگاه های زنجیره ای لارا خرید ...

تربیت و نصف راه رفتم هیچی نبود لارا هم تازگیا خیلی گرون میده 🤦🏼‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت و نصف راه رفتم هیچی نبود لارا هم تازگیا خیلی گرون میده 🤦🏼‍♀️

پس همون آبرسان و برو. لارا اره گرون شده. رفتم برا مانتو تابستونه یه مدل ساده بود ۲۵۰۰، ولی کلا خیلی خوشگلن یکسری لباس هاش. بحدی که دوس ندارم از جای دیگه خرید کنم

پس همون آبرسان و برو. لارا اره گرون شده. رفتم برا مانتو تابستونه یه مدل ساده بود ۲۵۰۰، ولی کلا خیلی ...

اره واقعا کیفیت هاشون هم خوبه ولی به نظر من لارا برا کسایی خوبه که نهایتش میخوان دوتا مانتو بگیرن 😂من نمیتونم اینطوری میگم به جاش چندتا بگیرم

نصف راه

پاساژ ستاره باران قبلا خوب بود سمت شما ... الان نمیدونم خیلی وقته سمت شما نیومدم ولی از مغازه های محلتون بگیری بهتره

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡