2777
2789
عنوان

معلمی برای مدرسه استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3032 بازدید | 35 پست
پول تو تدریس نیستا از همبن الان بهت بگم

اوهوم این و می دونم ولی واسه پولش نیست 

حقیقتا برای اینه که از بیکاری درام و یه کارمفید انجام بدم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

منم از همینش می ترسمیه دلم میگه برویه دلم میگه نه پشت کنکور باش از طرفیم دوست ندارم پشت کنکور بمونم ...

به نظرم باید با چند تا معلم  این جور مدارس مشورت بگیری

و با توجه به روحیاتت انتخاب کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم باید با چند تا معلم این جور مدارس مشورت بگیریو با توجه به روحیاتت انتخاب کنی

آره

یعنی برم همین مدارس و ازشون بپرسم؟

آخه اطرافم معلم این موردا رو نداریم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

من معلم مدرسه وآموزشگاه استثنایی بودم اگرسئوال داریدجواب میدم

واای جدی،خداروشکر ممنونم

میخوام از محیطش بدونم مخصوصا توانایی یادگیری بچه هاش؟!

اینکه ضریب هوشیشون با بچه های عادی متفاوته یا نه

یا مثلا شرایطشون ذهنیه یا جسمی هم هست

اخه بچه های اوتیسم شنیدم خیلی باهوشن

من رفتم کارورزی مدارس دولتی ۵۴ تا بچه بخدا یه هفته صدام یه طور گرفته بود که رفتم دکتر گفت تا چند وقت ...

دقیقا تعداد دولتیا افتضاحه یعنی حاضرم فسیل بشم

ولی نرم اموزش ابتدایی دولتی

تعدادشون علاوه بر اینکه زیاده خیلیم بازیگوشن

واای جدی،خداروشکر ممنونممیخوام از محیطش بدونم مخصوصا توانایی یادگیری بچه هاش؟!اینکه ضریب هوشیشون با ...

دربخش کودکان کم توان ذهنی هوش زیرمرزی هست دوسال پیش دبستانی وسه سال پایه اول می گذرانندوکتابهاساده ترازمدارس عادی است 

مشکلات همراه باکم توانی هم گاهی دیده میشه مثل مشکلات گفتاری ،شنیداری،جسمی -حرکتی ،اتیسم و…

بچه های اتیسم دشوارهستندوحتمانیازبه تخصص وهمراهی کادرتوانبخشی دارد

البته دردوره دانشگاه شماباتمام این مواردونحوه ی آموزش این کودکان وویژگی هاشون آشنامی شوید

همه شغل هاسختی دارند

اینکه دیروسخت یادمی گیرندوکندترازکودکان عادی هستندویژگی شان هست وبایدبادرک این موضوع کارکنید 

دقیقا تعداد دولتیا افتضاحه یعنی حاضرم فسیل بشمولی نرم اموزش ابتدایی دولتیتعدادشون علاوه بر اینکه زیا ...

خیلی وای تازه دختر بودن پسر که هیچی دیگه فکر کنم دیوونه میشدم

اما خب یه چی بگم غیر انتفاعی خیلی انتظارات بالا از معلم دارن مادرا خیلی حساس سخت گیر دنبال بهانن یعنی خودم پسرم میره غیر انتفاعی متوجه شدم یه چیزایی میگن که ادم تعجب میکنه😂چرا به بچم بی توجه ای کرد چرا بلند با بچه هامون صحبت میکرد خلاصه که دانش آموزی محوری کامل بود.

احتمالا ولی استثنایی شرایط بهتره

دربخش کودکان کم توان ذهنی هوش زیرمرزی هست دوسال پیش دبستانی وسه سال پایه اول می گذرانندوکتابهاساده ت ...

ممنونم مرسی 🤍

گاهی درمدیریت استثنایی به خصوص پایه های پیش دبستانی وکلاس اول آموزش یک سال برپایه شناخت مفاهیم ساده است بسیارساده مثل نظافت شخصی ،بستن دگمه ،درست نشستن ،سلام دادن و….

کسی نمی تواندشماوکارشمارابسنجدجزوجدان خودتان ونگاه های منتظرپدرومادری که امیددارندکودکشان به استقلال فردی برسد

شمامبصرنیستیدبلکه آموزگاری هستیدکه ابتدایی ترین آموزش هاراباتکیه براصول ‌فنون تدریس ومسائل روانشناسی به این کودکان برحسب ویژگی شان می آموزید

ازدورساده ‌وسهل به نظرمیرسه ولی شمابسیارکارآمدوتوانمدیدکه به یک ذهن ضعیف وزیبا آموزش می دهید.

اصلاکارباکودکان استثنایی رابه مبصری تقلیل ندهید،آموزش نظم وانضباط اولین گام دراین مورداست 

اوهوم این و می دونم ولی واسه پولش نیست حقیقتا برای اینه که از بیکاری درام و یه کارمفید انجام بدم

به نسبت روزکاری حقوق خوبی داره 

شما4الی 5روزسرکاریداز8تا12

سه ماه تعطیل هستیددرواقع 4ماه چون خردادهم زودتعطیل میشه 

باتوجه به قانون کار،شماکمتراز6ساعت درروزمشغول هستید

وساعتاستراحت دارید

معلم هاعلی رغم آنچه دراجتماع بیان میشودحقوق خوبی دارند،به نوعی نیمه وقت کارمی کنندباحقوق تمام وقت 

وشأن اجتماعی خوبی دارند

ضمن اینکه قبولی دردانشگاه فرهنگیان رتبه خوب می خواهدپس به نوعی شماهوش یاپشتکاربالایی بایدداشته باشید

واینکه ازبدوورودبه دانشگاه رسمی هستیدوحقوق دریافت می کنید✅

شهر به شهر ممکنه متفاوت باشه. ولی پدر من معلم مدارس استثناییه میگه اکثرا بچه های سالمی هستن و شاید ا ...

سلام. عذرخواهی میکنم ی سوال از پدرتون میپرسید؟ 

آزمون هایی هست برای معلمان ک از مدارس استثنایی بتونن برن و ابتدائی تدریس کنن؟

به نسبت روزکاری حقوق خوبی داره شما4الی 5روزسرکاریداز8تا12سه ماه تعطیل هستیددرواقع 4ماه چون خردادهم ز ...

عذرخواهی میکنم ی سوال 

آزمون هایی هست برای معلمان ک از مدارس استثنایی خسته شدن بتونن بدن و درصورت قبولی برن و ابتدائی عادی تدریس کنن؟

سلام. عذرخواهی میکنم ی سوال از پدرتون میپرسید؟ آزمون هایی هست برای معلمان ک از مدارس استثنایی بتونن ...

آزمون فکر نکنم ولی بستگی به اینکه نیرو بخوان و اینا میتونن برن بستگی به اموزش پرورش منطقه تون داره

بابای خود من سال ها دبیر دبیرستان بودن بعدا رفتن استثنایی کل سال های خدمتش مدارس استثنایی نبوده