2777
2789
عنوان

بچه ی یکسال و نیمتون کلمه میگه آیا

82 بازدید | 13 پست

دخترم یکسال و نیمه مامان بابا چشم پتو دست و .. خیلی کلمه هارو میدونه و سعی میکنه بگه ولی اشتباه میگه مثلا به پتو میگه تپو ، ولی بعضی کلمه هارو هم کلا دو سه حرف اولشو میتونه بگه مثلا به بالش میگه باش به مرسی میگه مِسی یا به بشین میگه بِش ، تو اینستا یه دختر بچه یکسال و نیمه دیدم قشنگ میگفت سلام یا میخوام یا خوشمزه اس ، نگران شدم ازینکه دخترم نمیتونه درست صحبت کنه بنظرتون ببرمش گفتار درمانی؟

❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اوکیه نگران نباش من خودم نزدیکای ۲ سالگیم حرف زدم 🤣 اون بچه هم احتمالا تو خونه باهاش بیشتر صحبت ...

تو خونه منم با دخترم صحبت میکنم ولی دایره اجتماعیمون خیلی کوچکه فقط خودمم و بابام داییم اینا و نهایت ماهی یکی دوتا دوست ، چون شهر غریبیم ، ولی این بچه کلا دست فامیلاش بزرگ میشه مادرش شاغله

❤️

عزیزم من بچه خییلبیی زیاد دیدم، بچه هایی که خیلی زود حرف میزنن تعدادشون کمتره

اتفاقا بیشتر بچه ها شبیه بچه شمان

الان بچه فامیل ما فقط مامان و بابا و آب میگه، یه سری اصوات دگ هم درمیاره ولی کلمه نبستن

فقط تو خونه باهاش کار کن و نگران نباش

بعدم طبیعیه کلمه رو ناقص بگه خیلی کوچولوعه الان

من و شوهرم هرچی اشتباه میگفت مام اشتباه میگفتیم انقدر دوست داشتیمممم وای یادش بخیر الان پسرم ۷سالشه دلم تنگ شد اشتباه میگفت خودااا تازگیا اومد بگه تبلیغ گف تغلیب میخواستم قورتش بدم دیگه چ برسه ب نی نی 

همین ک دخترت این کلمات میگه عالیه و لذتشو ببر اینجوری خ بامزه ترن