اومد از زیر پام رد شد تمام محتویات پشماش خورد به پام
الان احساس چندش دارم
پامو با آب گرم و مایع و ریکا شستم ولی بازم چندشم میشه
حالم به هم میخوره از خودم
من خیلی حساسم 😭😭😭
چه کنم
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
خیالت راحت باشه، اگه خوب شستی دیگه مشکلی نیست. اگه باز حس بد داری یه بار دیگه با صابون بشور، ولی زیادی نکن که پوستت اذیت شه. چندش هم یه چیز ذهنیه، سعی حواستو پرت کنی کمکم بهتر میشی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
خب واقعا تنها راه حلی که باش دارم اینکه بری دست بکشی روی همون ناحیه بعدم باهاش غضا بخوری😁🤷🏻♀️یکم ...
خدا بگم چیکارت نکنه 😂😂😂🤮چهار ساعته دارم زیر آب خودمو میسابم
خیالت راحت باشه، اگه خوب شستی دیگه مشکلی نیست. اگه باز حس بد داری یه بار دیگه با صابون بشور، ولی زیا ...
مرسی گلم 🌸🌸🌸
من هر وقت بیرونم کلی گربه ناز میکنم و بغل میکنم انقدر انرژی پاکشون زیاده که هرموقع نازشون میکنم کلی ...
بله درسته ولی من حساسم الان دوس دارم پامو بکنم بندازم بیرون
خب در کل ببین اگر بخوای این فکرو بر طرف کنی معمولا راه حلای اینجوری دریافت می کنیمثلا من یه مدت خیلی ...
ایجان😂😂😂