2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته شده میتونی شام وعده کامل بخوری ها!

چون هم شوک هفتگی میشه هم یهو از رو فشار رژیم رو خراب نمیکنی

هفته ای یبار یه وعده خوب و کامل بخور حسابی سیر شی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

کم میخورم ...عادت دارم ب نون و برنج

منم خیلی به برنج وابسته بودم قدیما 

یعنی نمیخوردم سردرد میشدم

بعد دیگه سر داروی اعصاب دکتر گوارش و روانپزشک گفتن برنج رو کم کن منم پدرم در اومد تا خودمو عادت بدم یه وعده هایی برنج نخورم

با اینکه سه چهار تا قاشق میخوردم ولی بازم خیلی وابسته بودم 

سعی کن هویج و کاهو داشته باشی گرسنه شدی بخوری

دکتر تغذیه من گفته بود نهار و شام سالاد ازاد هست هر چقدر دلت میخواد بخور 

من بیست کیلو کم کردم،سعی کن برنج و خورشت هر چقدر موقع ناهار میخوری با سالاد قاطی کنی،من کاهو و گوجه و خیار ریز میکردم بهش آبلیمو و نعنا و نمک فلفل میزدم و برنجمو که ده تا قاشق بود و سه تا قاشق خورشت داشت قاطی میکردم،انگار سه تا بشقاب غذا میخوردم از بس قشنگ سیر میشدم،غروبا هم یه عالمه هویج و خیار میخوردم،نصف لیوان شیر کم‌چرب هم می‌خوردم،کلا در حال خوردن بودم اما سبزیجات و چیزای کم کالری

من بیست کیلو کم کردم،سعی کن برنج و خورشت هر چقدر موقع ناهار میخوری با سالاد قاطی کنی،من کاهو و گوجه ...

تو چن ماه اینقدر کم کردی؟؟چن کیلو شدی؟؟الان پوستت شل نیست؟

من بیست کیلو کم کردم،سعی کن برنج و خورشت هر چقدر موقع ناهار میخوری با سالاد قاطی کنی،من کاهو و گوجه ...

واسه شام چیا میخوردی؟؟صبحانه چی؟خرما و کشمش بخورم اشکال داره؟؟

قبل هشت دو تا تخم مرغ آب پز میخورم

همه با تخم مرغ سیر نمیشن،به حرف بقیه گوش نده تجربیات خودت و بدن خودت مهمتره

با هر چی اوکی تری انجامش بده

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻