2777
2789
عنوان

چن روزه تو اتاق دخترم میخوابم

273 بازدید | 10 پست

روز شنبه با همسرم بحثم شد که حرفای بدی زد بهم 

اون زودتر رفت رو تخت بالشتشو گذاشت وسط تخت که من نرم یعنی منم رفتم تو اتاق دخترم خوابیدم هر چند خودم میرفتم اگه اینکارم نمیکرد!!!

و الان هنوز حرف نمیزنیم و قصدم اینه که تا خودش ازم نخواد نرم تو اتاق دیگه هیچی برام مهم نیست

هیچی از هیچکس بعید نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیزم معذرت می‌خوام ولی میشه تاپیکم رو گزارش بزنین عکسم تو تاپیک نیست ولی رفته گوگل تا تاپیک حذف نشه عکسمم میمونه نی نی یار هم دیگه تا چهارشنبه حدف نمیکنه میشه برام گزارش بزنین تاپیک بترکه ممنون میشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16183699/عکسمو-میزارم-بگین-بهم-میاد-چند-سالم-باشه

منم یه هفته بیشتره با دخترم تو اتاقش میخوابیم

اینقدر کیفیت خوابم خوب شده صبحا سرحال بیدار میشم

شبا راحت میخوابم

والا اصلا دوست ندارم برگردم

چیه این کنار هم خوابیدن

مخالفا ریپ نزنین با اسی ام

..💔

بروسر هر چیزی جای خوابت رو عوض نکن

ببین دلم باهاش صاف نیست😢تا بچیزی میگم سریع میگه به تو ربطی نداره بین کارای من و خانواده ام دخالت نکن 

بعد منی که از اول زندگی اینهمه هواشو داشتم 

حقم نیست اینجور حرف بزنه

هیچی از هیچکس بعید نیست
منم یه هفته بیشتره با دخترم تو اتاقش میخوابیماینقدر کیفیت خوابم خوب شده صبحا سرحال بیدار میشمشبا راح ...

من دلم باهاش صاف نیست

هر سری بحث خانوادش میشه میگه به تو ربطی نداره تو کارای من و خانواده ام دخالت نکن

آدم حس بدی بهش دست میده

هیچی از هیچکس بعید نیست