2777
2789

دوستان طولانی ترین قهرتون چقدر بوده سر چی بوده چطوری آشتی کردین؟

شدیدترین دعوامون چطوری و سر چی بوده؟

خانوادتون درگیر شدن؟

ما یه هفته ست سر بگو مگوی ساده قهریم 

جلو مامانمم دعوامون شد مامانمم بهش گفت اشک دخترمو در آوردی

حالا نه تنها من مامانم و همسرمم باهم قهرن همسرم مامانمو میبینه سلام نمیکنه به نظرتون با این آدم چکار کنم خیلی تو فشارم

این حق مادرم نیست

کاش اینجوری نشده بود

تو دوران عقد بود و متاسفانه خانواده همسرم با خبر شدن 

سر رسومات قبل از عروسی 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت خانواده ها رو دخالت نمیدیم اما تا یکهفته داشتیم در سکوت بودیم 

معمولا من پا جلو میزارم حرف میزنیم تا حل بشه 

چه حق با من باشه چه نباشه 

دعواهامونم در کمال احترامن حالا شاید لحن دلخوری باشه اما حرف بد صدای بلند نداریم 

البته من دلم میخواد منفجر بشم چون شوهرم قهر میکنه مجبورم منطقی باشم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دست روم بلند کرد

نمیزاشت برم دیوونه شده بود درارو قفل میکرد 

شیش ماه حرف نزدیم

اخرشم شروع کرد گریه کردن...

اشتی کردیم خانواده ها چیزی نفهمیدن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

طولانی ترین قهرم ۴ ماه بود

سراینکه خانوادش تو زندگیم دخالت میکردن منم ی دختر بی‌تجربه و کم‌سن بودم تا ۴ ماه باهاش سرد بودم حرف نمیزدم فقط برای غذا صداش میکردم  هیچی از زندگی متاهلی نمیدونستم بزرگتر شدم بچه دار که شدم بهتر شدم تجربه زیادی کسب کردم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

چند سال بعد ازدواج بچه دار شدین؟

۱۷ سال و نیمم بود بچه دار شدم

الان بچم سه سالشه

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

دست روم بلند کردنمیزاشت برم دیوونه شده بود درارو قفل میکرد شیش ماه حرف نزدیماخرشم شروع کرد گریه کردن ...

🥰🥰

فکر کنم تو کورد سنندج هستی درسته؟

میتونم باهات دوست بشم؟

منم کورد سنندجم

هیچ وقت خانواده ها رو دخالت نمیدیم اما تا یکهفته داشتیم در سکوت بودیم معمولا من پا جلو میزارم حرف می ...

آفرین خوش به حالت چه خوب مدیریت میکنی خودتو نه ما داد و بیداد و بد و بیراه این دفعه زد تو کمرم

هیچ وقت خانواده ها رو دخالت نمیدیم اما تا یکهفته داشتیم در سکوت بودیم معمولا من پا جلو میزارم حرف می ...

اصلا منطقی نیستی اتفاقاً😒😐😳😂

اینکه همیشه همیشه تو پیش قدم بشی برای آشتی اصلا اسمش منطقی بودن نیست خیلی هم افتضاحِ یه جایی مرد هم بزار پیش قدم بشه برای آشتی خب