نمیدونم چی بگم واقعا زندگی و زنده بودنم برام زیاد مهم نیست که اینطوری راحت راجبش حرف میزنم. فقط به خاطر ابرو و علاقه به خانواده شاید نخوام بمیرم. اما الان وضعیتم داغونه کنکور رو داغون دادم گفتم نهایی جبران میکنم نهایی از اون بدتر شد وضعیتم اینطوریه که بعد هر امتحان فقط میترسم نمره پاس قبولی نگیرم. خانوادم توقع فضایی دارن اصلا متوجه سختی نهایی نمیشن بابام میگه نوزده بیست باید بشی دانشگاه دولتی تهران فلان. بچه های همسن فامیلم همه شدیدا درسخونن مطمئنم پزشکی و مهندسی قبول میشن سرکوفت میمونه برام اصلا زندگیم جهنم شده میگم منکه آیندم تباه شد بزار بمیرم؟
وای بیخیال درس مهم هست ولی نه به اون اندازه ای که سلامت جسمی و روانی خودت رو بخوای بخاطرش به خطر بندازی خانواده ایرانی همینه منم مامانم میگف فقط روزانه باید دکتر شی فلان ولی خب من علاقه نداشتم تهش رفتم آزاد و رشته ای میخونم که اصن یه ذره ربطی به رشته دبیرستانم نداره
ببین انقدر آدم هستن که مدرک گرفتن و مدرکشون بدردسون نخورد،انقدر آدم هست که الان با خودش میگه من چقد احمق بودم که برا درس استرس داشتم،ببین تو برای آدمای دیگه زندگی نمیکنی پس نه از سرکوفتشون ناراحت شو نه از تشویقشون سرمست.الانم ذهن خودتو آزاد کن میپرسی چه جوری،اینجوری که به بدترین حالت ممکن فکر کن ،فکر کن بدترین رتبه کنکور شدی و جایی قبول نشدی،یکی دو ماه غر میزنن و یه مدت تو جمع فامیلی نمیری ،بعدش خوب فکر میکنی میری دنبال یه حرفه ای که هم دوسش داشته باشی هم پول ساز باشه ،همه چهار سال میرن دانشگاه تهشم میفهمن هیچی بلد نیستن تو بعد از دوسال یه حرفه یاد میگیری،اونا که رفتن دانشگاه تا دو سه سال کارآموزی و شغل کم حقوقو عار میدونن ولی تو بلافاصله بعد از دو سال یادگیریت میری یه جایی کارآموزی،بعد چهار سال خودت استادی هر جا دلت بخواد با درآمد خوب کار میکنی،اون که رفته دانشگاه بعد از 7سال گذشت از کنکور دنبال یه پارتی میگرده بره جایی کارمندی کنه تو خودت میتونی چند نفرو بیاری پیشت کار کنن،پس استرس نداره ،خراب شدن کنکورم آخر دنیا نیست ،من نمیگم درستو نخون یا قید دانشگاه بزن،ولی میگم دانشگاه تضمین خوشبختی نیس کنکور قبول نشدنم مساوی با بدبختی نیس،بستگی داره خودت چه جوری بهش نگاه کنی،من خودم ارشد خوندم یه جای خیلی خوبی هم کار میکنم ولی تهش کارمندم بهش که فکر میکنم حس میکنم ارزش این همه حرص خوردن و استرس و فشارو نداشت.
به خدا نمیدونم ولی واقعا من خودم هرچی سوال نهایی زدم اصلا از هیچکدومش نیومد حتی یه دونه
خیلیا هم امسال میگن سخته و امکان داره نمرات پایین تر هم تراز خوبی بده اصلا هیچی مشخص نیست نمیتونم به طور قطع بگم ولی همینکه آدم ادامه بده خوبه خیلیا همین الان کم اوردن
فقط کسانی که جرات میکنند تا حد زیادی شکست بخورند، میتوانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.
ببین انقدر آدم هستن که مدرک گرفتن و مدرکشون بدردسون نخورد،انقدر آدم هست که الان با خودش میگه من چقد ...
مرسی بابت صحبت هایی که باهام کردید خیلی احتیاج داشتم. فقط من یه حس عذاب وجدان گناه دارم از اینکه خانوادم آرزوشون بود بچشون تو درس موفق بشه ولی نشد. نمیدونم چرا حس بی خاصیت بودن دارم مثلا میگم حیف این همه خرجی که برای من کردن
اها نه بابا. فهمیدم منظورتو. ولی واقعا شاید آزادم نیارم😂😂
میزنمتا.به خدا ما یکی از فامیلامون خوبیت نداره بگم چون نمیشناسی میگم رتبه 5 6رقمی اورده بود رفت میکروبیولوژی ازاد گیلان بعد انتقالی گرفت اومد تهران.تو شرایطت از اون بهتره.سعی کن هرچیم شد خودتو جمع و جور کنی شده به زور ادامه بدی تموم شه