2777
2789

من امروز ازمایش هورمونی و پرولاکتین داشتم

8 ساعتو خوابیدم ولی دیشب از استرس ساعت 3 بیدار شدم یکم طول کشید دوباره خوابیدم تا 8

حالا میترسم رو نتیجه ازمایش اثر گذاشته باشه

خانومی که اونجا منشی بود گفت ازمایش نده دقیق نمیشه ولی من چون بعدا شرایطتشو نداشتم ازمایشو دادم

پرولاکتین باید حتما حتما دو ساعت از خواب گذشته باشه وگرنه جواب ازمایش اصلا درست نیست 

من یه بار دادم ۵ دقیقه مونده بود دو ساعت تموم بشه ۴ تا بالاتر نشون داد 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرولاکتین باید حتما حتما دو ساعت از خواب گذشته باشه وگرنه جواب ازمایش اصلا درست نیست من یه بار دادم ...

عزیزم من دو ساعت گذشته بود قشنگ

شما تو خواب بیدار نشدید یکسره خوابیدید؟ 

من مشکلم بیدار شدنم تو خوابه که میترسم رو ازمایشم اثر گذاشته باشه

عزیزم من دو ساعت گذشته بود قشنگشما تو خواب بیدار نشدید یکسره خوابیدید؟ من مشکلم بیدار شدنم تو خوابه ...

نه اوکیه اگه بیشتر از یه ساعت نباشه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
نه دوباره خوابم اولین کسی هستی گفتی ادکیه همه بهم استرس دادن، عزیزم بار دوم ازمایش دادین براتون نرما ...

بله 

نگا عزیزم ۸ ساعت خواب کامل برای همه نیست 

مثلا یکی خواب کاملش ۶ ساعته 

یکی ۱۲ ساعت 

ولی دیگه نرمالش ما میگیم ۸ ساعت 

الان هر کی بر طبق بدن خودش باید خواب کامل و داشته باشه 

لزوما خود دقیق ۸ ساعت نیست 

فقط اون قسمت دو ساعت بعد خواب مهمه و ۹۰ درصد تاثیر داره و البته استرس 

بله نگا عزیزم ۸ ساعت خواب کامل برای همه نیست مثلا یکی خواب کاملش ۶ ساعته یکی ۱۲ ساعت ولی دیگه نرمالش ...

ممنون قشنگم این درسته میگن حتما روز سوم پریود باشه؟ 

ممنون قشنگم این درسته میگن حتما روز سوم پریود باشه؟

بله دقیقا روز سوم