2777
2789
عنوان

وزن جنینم نمیخام زیاد بشه

169 بازدید | 29 پست

طبق ان تی ۳۳هفته و ۴روزم بود رفتم سونو 

گفتن ۳۵هفته و سه روز وزنش ۲۶۱۰

حالا که بر اساس وزن دو هفته جلوترزدن 

یعنی تو ۳۳هفته و ۴روز وزنش ۲۶۱۰بوده؟اخه میگن ان تی دقیقه

تاریخ پریودی هم کلا ندارم

میخام طبیعی بیارم نمیخام زیاد بشه برم سز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله من بچه اش ۴۳۰۰ بود طبیعی زایمان کرد ،تهرانم نبود شهرستان بود ،فکر نکنم وزن نی نی ات بیشتر از ۴ بشه میتونی طبیعی زایمان کنی 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
۴کیلوام سختهبچه اولم ۳۵۰۰بود سخت بود

اره درسته ۴ کیلو سخته ولی غیر ممکن نیست ،ببین کلا زایمان دوم خیلی راحت تره عزیزم نگران نباش ،ان شالله زایمانت به سلامتی و عافیت باشه 

اخه بچه ۱۱ماهه هم دارم سز بشم واسه بعد زایمان با اون بخیه ها سختم میشه

ای جان چه تفاوت سنیشون کمه 

اره میفهمم دوره نقاحت سزارین بیشتره برا همین سختت میشه اما راهی هم نیس بخای نخای بچه وزنشو از غذاهات میگیره از غذات هم نگیره از استخوان هات میگیره حالا سعی کن ماکارونی و چربی و شیرینی و اینا نخوری وگرنه خب الانم ماههای آخرته بیشتر گرسنت میشه 

مرسیهنوز درد زایمان قبلیم رو حس میکنم😂

😅😅😅😅 منم دیشب داشتم به مادرم میگفتم برم بگم به دکتر سزارینم کنه این بار 😅 نه بخاطر دردش بخاطر اینکه هموروئیدم زده بود بعد زایمان دوم بیرون خیلی اذیت شدم سر اون 

😅😅😅😅 منم دیشب داشتم به مادرم میگفتم برم بگم به دکتر سزارینم کنه این بار 😅 نه بخاطر دردش بخاطر ا ...

سر اولی ارزوم بود سز بشم

الان ولی سختم میشه بعد زایمان

چون بچمم کوچیکه