2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی از دست شوهرم عصبیم خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 43 پست
والا اینقدر که کوتاه اومدم هیچی نگفتم اینطور شد .اینقدر که از خواسته های خودم و بچه ها گذشتم که وقتی ...

ردش کن بره به چه دردت میخوره

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینین خواهر گلم وقتی شما اینجور عصبی و ناراحت بهم ریخته ای اول آسیب هاش به کی میرسه؟ به خودتون و ال ...

بله من که هیچی به بچه ها اصلا نمیگم اما از حالت چهره ام خوشحالی یا ناراحتی منو خیلی زود متوجه میشن .با اینکه جفتشون پسر هستن

ردش کن بره به چه دردت میخوره

دلم میسوزه براش . اتفاقا چند وقت پیش به مشکل خوردم به خاطر بیکاری که میخواست بره تو شهر دیگه ای با یکی از فامیل های عیاش تر از خودش شریک بشه .مادرم گفت اگه میخواد بره طلاق بگیر ما همه جوره پشتت هستیم ‌اما چون مادرش تو بچه گی از دست داده و چند ماه پیش هم پدرش رو میگه تو بری من دیگه هیچکس رو ندارم.

اگ اینجوره ک واقعا نامردیه

برای همین اینقدر عصبی هستم خواهر .وگرنه اصلا بهم نمیریزم اگه خرج خونه کرده باشه .چند روز پیش رفتم میوه فروشی پیاز بگیرم .بچه هام گفتن یه ظرف توت فرنگی بگیر نگرفتم .بعد این معلوم نیست پولو چکار کرده که هیچی نیاورده تو خونه

بله من که هیچی به بچه ها اصلا نمیگم اما از حالت چهره ام خوشحالی یا ناراحتی منو خیلی زود متوجه میشن . ...

گفتم ک احساس میکنن حتی شما اصلا یک کلمه هم نگین هیچ وقت ،پس مهم اول آرامش های خودتون هست که انعکاس میده به اون محیط خونه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

هشتاد درصد دلیل ادامه زندگیم بچه ها هستن

معرفت شما مشخصه آبجی گلم ،اهمیت نده دیگه تا ببینی بعدها خدا چی پیش میاره ،پس مهم اهمیت آرامش های خودت بدون ،چون عصبی یکهویی شدن بهم ریختن ها عوارض های ناسلامتی ها داره خدای نکرده یک اتفاقی بیفته واست ،پس گناه دارن مهم ندون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

معرفت شما مشخصه آبجی گلم ،اهمیت نده دیگه تا ببینی بعدها خدا چی پیش میاره ،پس مهم اهمیت آرامش های خود ...

الان قلبم درد می‌کنه واقعا دو سه هفته هست ‌.چند روز بود قطع شده بود الان دوباره شروع شد