2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی از دست شوهرم عصبیم خیلی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 43 پست
زود عصبی نشین اومد ازش بپرسین شاید اونجوری ک الان ناراحت هستین موضوعش نبوده چون بچه های شما بچه های ...

آخه خرج خودش می‌کنه  .من مطمئنم.اگه بدونم برای بچه ها  خرج می‌کنه بخدا اگه حرفی بزنم .سیگاری می‌کشه متادون میخوره .رفته داده به اونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی انقد نداره رفته پولای لای قرانو برداشته؟ 🤦🏻‍♀️

دستش تنگه آره نداره .آخرین حقوق اسفند گرفته .اما اون پول خرج خونه نمیکنه خرج خودش می‌کنه .اگه بدونم خرج خونه می‌کنه بخدا اگه چیزی بگم

آخه خرج خودش می‌کنه .من مطمئنم.اگه بدونم برای بچه ها خرج می‌کنه بخدا اگه حرفی بزنم .سیگاری می‌کشه ...

آبجی بزار بیاد باهاش صحبت کن اینجور هم عصبی نباش خودت نریز بهم خوب نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الآنم بیاد حرف حالیش نیست .اینقدر سیگاری کشیده یکسره تو هپروته نمیشه باهاش حرف زد

خب بلاخره اروم میشه دیگه بعد بشین باهاش بحرف

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دستش تنگه آره نداره .آخرین حقوق اسفند گرفته .اما اون پول خرج خونه نمیکنه خرج خودش می‌کنه .اگه بدونم ...

حالا اشکال نداره عزیزم چیزی نگو مرده غرورش میشکنه گناداره به شماهم حق میدم گلم 

خب بلاخره اروم میشه دیگه بعد بشین باهاش بحرف

ببخشید طبق نام کاربری تو میگم .من فقط ازش توقع دارم یکم فقط یکم انسان باشه .من که برای حتی هزار تومان خرج زندگی بهش گزارش میدم انتظارم این نیست که پول این دو تا طفل معصوم برداره بهم هیچی نگه .یا حداقل یه خرید بکنه بیاره خونه بگه این وسایل رو با پول بچه ها خریدم .من یازده ساله نتونستم باهاش صحبت کنم چون اصلا منو نمی‌فهمه .نمیگم بده نه خیلی رفتارهای خوب دیگه هم داره .اما دلیل رفتار خوبش اینکه من کوتاه آمدم 

والا الان ده تا پیام بلندو بالا بهش دادم .اینم میدونم نمی‌خونه چون اهل پیام طولانی خوندن نیست

این چرت و‌پرتا چیه ؟ مرده غرور داره . مگه ما زن ها غرور و‌ شخصیت نداریم ؟ اون اگه غرور و شخصیت داشت که پول رو ورنمبداشت صرف سیگار و عیاشی کنه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
این چرت و‌پرتا چیه ؟ مرده غرور داره . مگه ما زن ها غرور و‌ شخصیت نداریم ؟ اون اگه غرور و شخصیت داشت ...

والا اینقدر که کوتاه اومدم هیچی نگفتم اینطور شد .اینقدر که از خواسته های خودم و بچه ها گذشتم که وقتی این کارها رو می‌کنه قلبم درد میگیره نه برا خودم ‌برای بچه هام 

ببخشید طبق نام کاربری تو میگم .من فقط ازش توقع دارم یکم فقط یکم انسان باشه .من که برای حتی هزار توما ...

ببینین خواهر گلم وقتی شما اینجور عصبی و ناراحت بهم ریخته ای اول آسیب هاش به کی میرسه؟ به خودتون و الان بچه ها که کنارتون هستن ،بچه های حس هاشون قوی سریع متوجه میشن مادرشون نا احوال بهم ریخته هست میرن تو فکر ناراحتی خودشون