2777
2789
عنوان

بیاین بیاین

231 بازدید | 26 پست

بچه ها یچی میگم خداوکیلی همتون نظر بدین من مغزم هنگ کرده 

خب به نام خدا من نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی خب هرکی منو میبینه اکثرا میگن خیلی نازی یا به مامانم میگن دخترت چه خوشگله استایلمم ک امروزیه کاملا.. حالا من دوتا اکس داشتم ک اونا هم از نظر قیافه خوب بودن ولی الان واقعاااا هیچ پسر خوشگلی نمیاد دایرکتم انگار طلسم شدمممم دارم روانی میشم هم دلم میخواد از نظر عاطفی یکیو داشته باشم همم هرکی میاد سمتم تو دلم نمیرههه زشتنن همهههه رفیقام همشون دوتا دوتا برداشتن رلاشونم خداییش خوشگلن ولی من مگس دورم پر نمیزنه نمیدونم حس میکنم واسه شانسمه اکسامم ک دوتاشون لاشییییی و خیانت کار...بعد خودمم کلا خیلی غرور دارم استوری کسیو لایک نمیکنم اصلا هیچ تلاشیم واسه آشنا شدن با یکی نمیکنم تو خیابونم ک اخمام توهمه به کسیم نگاه نمیکنم شما نظر بدین اگ از کسی خوشم بیاد استوریشو ریپ بزنم زشته؟؟؟ خودم حس میکنم خییلی کار خزیه از طرف دختر باشه تروخدا نظر بدین خیلی گیجم چرا اینجوریه آخه

خودیگه اشتباهت همینه

پسر خوشگل لاشی وخیانتکار میشه

ب این زشت مشتا هم فرصت بده خودشونو ثابت کنن بهت لاکردار😆

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودیگه اشتباهت همینهپسر خوشگل لاشی وخیانتکار میشهب این زشت مشتا هم فرصت بده خودشونو ثابت کنن بهت لاک ...

اتفاقا منم دقیقا نظرم همینه ولی رفیقم میگ خوشگلا چشم و دل سیر ترن بهت خیانت نمیکنن این خیانتا اکثرا از سمت زشتاس...کلا دلسردم میکنه رلای خودش خیلیم خوشگلن پسرای خوبیم هستن خداییش

اگه میخوای با دوستی ازدواج کنی که خب میطلبه این رفتارا ، معمولا پسرا دنبال یه نخ ان که بگیرن بیان جلو وقتی راهی نمیذاری کسی هم جرات نمیکنه پیشنهاد بده 

ولی اگه میخوای سنتی ازدواج کنی کلا داری اشتباه میزنی 🥲😂

ریپ زدن و لایک و اینا مگه خز شدن داره

بیست چهاری اینجا داریم ریپ میزنیم لایک میکنیم خزبازیه؟

مغرور باش ولی مغرور باکلاس،باسیاست،عاقل و ...

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

اگه میخوای با دوستی ازدواج کنی که خب میطلبه این رفتارا ، معمولا پسرا دنبال یه نخ ان که بگیرن بیان جل ...

نبابا سنتی چیه کلا مخالفم باهاش

اصلا کلا با ازدواج مخالفم🥲😂

ولی خب یکیم میخوام از نظر عاطفی تامینم کنه کسی پیدا نمیشه تو دلم بره🤦‍♀️

نبابا سنتی چیه کلا مخالفم باهاشاصلا کلا با ازدواج مخالفم🥲😂ولی خب یکیم میخوام از نظر عاطفی تامینم ک ...

وقتی به ازدواج منتهی نشه تهش میشه یا خیانت اون یا کات از طرف اون یا خیانت از طرف تو یا کات از طرف تو 

وقتی به ازدواج منتهی نشه تهش میشه یا خیانت اون یا کات از طرف اون یا خیانت از طرف تو یا کات از طرف تو

اصلا مهم نیست برام 

چونکه اکس اولم ۴ سال رابطه داشتم باهاش خیلی میخواستمش اونکه رفت تموم شد همچی دیگ برام کسی مهم نبود..

چی بگم والا کلا سختمه اول پیام از طرف من باشه🤦‍♀️

میفهممت ادم ک خودشو از هرلحاظ خوب بدونه فکر میکنه اینکار شانشو پایین میاره

شما ی کار کن اگ قراره استوری ریپ بزنی اون استوری و ریپ بزن ک واقعا ارزش چندبار دیدن داره جوابت کوتاه و پرمحتوا باشه و اگر بارها پشت سرهم استوری گذاشت فقط ببین 

میدونی چی میگم؟لایک هات در حد یکی دوتا پست باشه اونم پستی ک واقعا ارزش لایک داره اینجور شروع کن طرف خودش سرمیخوره طرفت

هر کی نه هاااا طرررررف😅

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

میفهممت ادم ک خودشو از هرلحاظ خوب بدونه فکر میکنه اینکار شانشو پایین میارهشما ی کار کن اگ قراره استو ...

آره همین کارو میکنم از این به بعد

من کلا رو کسی کراش بزنم جذبش میکنم ینی اینکه خودش میاد پیوی بدون هیچ تلاشی از من..

ولی بدبختیم اینه کراشم نمیزنم 😂

کلا خودمو درک نمیکنم 😂

اصلا مهم نیست برام چونکه اکس اولم ۴ سال رابطه داشتم باهاش خیلی میخواستمش اونکه رفت تموم شد همچی دیگ ...

تا کی میخوای اینجوری ادامه بدی؟

حس میکنم فقط بخاطر اینکه نتونستی تموم شدن رابطه ات با اکس اولتو هضم کنی رفتی سراغ دومی و افتادی توی این چرخه 

من هیچوقت دلم نمیخواد کسیو نصیحت کنم ولی چیزی که دارم میبینم اینه که پسرا فقط برای خوشگذرونی و رابطه میان سمت دخترا ، ازشون استفاده میکنن ولشون میکنن 

این وسطم بیشترین ضربه رو دخترا میبینن ( اگه از آسیب های جسمی فاکتور بگیریم) 

بنظرم یه مدت به خودت فضا بده، خودتو با کسی مقایسه نکن 

بذار توی ذهنت پذیرش تموم شدن رابطه ها جا بیوفته کم کم الویت های مهم تری مغز پیدا میکنه 

اون موقع تصمیم بگیر میخوای چیکار کنی 

بازم تصمیم گیری با خودته 

فقط چون بیشتر با خانوما در ارتباطم و چیزایی میبینم که دلم نمیخواد برای بقیه اتفاق بیوفته دارم میگم عزیزم 🌱💚✨

آره همین کارو میکنم از این به بعدمن کلا رو کسی کراش بزنم جذبش میکنم ینی اینکه خودش میاد پیوی بدون هی ...

الان اون بیچاره ها باس تاپیک بزنن بپرسن چطور میتونن دل همچین دختری و نرم کنن😂 والا بوخودااااا

متاسفم واقعا چرا باید منتظر باشی پسر بیاد بهت پیشنهاد بده ؟!!! اون دوستاتون که دوتا دوتا رل دارن خیلی هنر میکنن ؟ نه عزیزم پاک بودن و بازیچه دست اینو اون نبودن برا چن روز  هنررر