2777
2789
عنوان

میشه بیاین یهترین دوستای من🥹♥️

120 بازدید | 14 پست

خیلییی محتاج دعام

مامانم چشمش منتظره موفقیت منو خواهرمه

تورو خدا با قلبای پاکتون برا منم خواهرم دعا کنید🥺🥺

دعا کنید من امسال فرهنگیان و خواهرم رشته مورد علاقش قبول بشه🥺

🤍

برا دوتا تونم آیت الکرسی  خوندم

به امید موفقیت شما ۲تا خواهر گل🤲

وشادی وخوشحالی مادرتون😍

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر منم دعا منید من دانشجوی پرستاری ام باز کنکور دادم برای رسته بهتر اگه قبول نشم همه مسخرم میکنن

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بر منم دعا منید من دانشجوی پرستاری ام باز کنکور دادم برای رسته بهتر اگه قبول نشم همه مسخرم میکنن

برات دعا میکنم له حق امام زمان 

به اون چیزی که میخوایی راحت برسیی

و اونقدر موفق بشی که از ته قلبت بخندی

🤍
مرسی عزیزدلمممم♥️♥️♥️♥️♥️♥️

❤️⚘️⚘️🌹🌹

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

برات دعا میکنم له حق امام زمان به اون چیزی که میخوایی راحت برسییو اونقدر موفق بشی که از ته قلبت بخند ...

🙂💖💖

خیلی اذیت شدم واقعا همه ازم قطع امید کردن فکر میکنن قبول نمیشم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

برا امضاتون دعا میکنمبه حق امام زمان شفای عاجل

عزیزم ممنونم گلم..منم امیدوارم تاپیک خوشحالی بزنی اینجا😍

خدا از دهنت بشنوه محتاج دعام،😭😭😭

انشاالله گلم😘🤗