2777
2789
عنوان

شهیدی ک بوی گلاب از قبرش میاد

127 بازدید | 14 پست

امروز همسایمون برام یکم نمک آورد گفت رفتم سرقبر شهید همینطوری خود ب خود ازش بوی گلاب میاد!

واقعیت داره؟

بد گرفتاریم میخام منم نذرکنم برم سرقبرش نمک ببرم ولی اگه ب خواستم نرسم اعتقاداتم ب فنامیره

من خیلی سستم تو اعتقادات ب اینجورمسائل!

رم

شهید احمد پلارک تهرانه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهید پلارک خیلی ها حاجت گرفتن ازش بزن نت میاره

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

بله واقعیه ولی شما رو خودت کار کن  و اعتقاداتت و برای رسیدن به کمال انسانی و اخلاقی خودت به کار ببر نه رسیدن به آرزوهای دنیای زودگذر 

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
خوب این چطور بوی گلاب میده؟میگم نکنه با عطر گلاب میشورنش هی؟

نه. ایشون زمانی که توی جبهه بودن نظافتچی دستشویی ها بودن و زمانی که اون منطقه بمب باران میشه و ایشون زیر آوار میمونن، پیداش که میکنن بوی گلاب میداده. الان هم قبرش همینطوره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نه. ایشون زمانی که توی جبهه بودن نظافتچی دستشویی ها بودن و زمانی که اون منطقه بمب باران میشه و ایشون ...

البته سمت های دیگه هم داشتن. ولی روایت ها میگن علتش اینه

یک شهید توی بهشت زهرا هست ولی فعک نکنم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

واقعیه؟ چرا باید اینطور باشه حتما دلیل دیگه ای داره

شهید احمد پلارک تو جبهه سرویس بهداشتی تمیز میکرده وقتی شهید شده و دفنش کردن از قبرش بوی گلاب استشمام کردن تا همین امروز هم پایداره عطرش

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی