2777
2789

من خیلی وقته ازش زیاد خبری ندارم میدونستم کارای بد میکنه ولی خبری ک بهم رسید شوکم کرد 

فهمیدم از خپدش فیلمهای بد بد میگیره و میفروشه و خودتون بفهمین دیکه ازین کارا…

از بقیه دوستام شنیدم و هیچکی هم نمیدونه کجاست 

رفیق بچگیم بود 

چنباری بهم پیام میداد من میدونستم پی این چیزاستو نامزدم باهاش مشکل داره میپیچوندم بیرون نمیرفتم اما الان اینو شنیدم واقعا شوکه شدم و فیلم خودشو دوست پسرش فکر کنین..

الان بهم پیام داد منم بلاک کردم کار بدی کردم؟ 

نامزدم گف جوابشو نده

نه چه کار بدی؟

عملا ج*دس 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتشم دلم گرفت اون با من بد نبود اما.. کاراش

عزیزم هرکسی راه خودشو میره

توام که نمیتونستی جلوشو بگیری که

ادمی ک بخواد ی راهی رو بره میره ...

همینکه خودتو جدا کردی ازش و زندگیت و حفظ کردی خداروشکر 

عجیب به حرفای پسر جماعت درباره رفیقام میتونم اعتماد کنم 

انگار آدم شناسن اینا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

عزیزم هرکسی راه خودشو میرهتوام که نمیتونستی جلوشو بگیری کهادمی ک بخواد ی راهی رو بره میره ...همینکه ...

ببین نامزدم خیلی بدش میومد ازش از همووون اول بااینکه نه همو دیده بودن زیاد نه صحبتی هیچیییی 

هرموقع میگفتم بهش چرا بدت میاد فقط میگفت نمیدونم بدم میاد 

اخر این شد

ببین نامزدم خیلی بدش میومد ازش از همووون اول بااینکه نه همو دیده بودن زیاد نه صحبتی هیچیییی هرموقع م ...

منم دوسپره رفیقم همینطوری بود

ب رفیقم میگف فقط به من اعتماد داره ک باهام رفیق بمونه 

بقیه رو  میگف باهاشون نرو بیرون و اینا 

دقیقا هم اونا دخترای خوبی نبودن 

فقط عکسشونو دیده بود حتی از نزدیک هم ندیده بودشون ولی درست میگفت😐

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

بهتر قطع ارتباط کن باهاش کاریش نمیشه کرد حرفم بزنی شد در صد درست نمیشه

اره ادمیه ک حرف بقیه واسش مهم نیست 

منم نمیتونم باهاش دیگه ارتباطی داشته باشم اما با همه ب اینا بازم ازش متنفر نیستم عذاب وجدان دارم بابت اینکه بلاکش کردم

عجیبن😂

خیلییی انگار از قیافه طرف تا تهشو میخونن

من ک خیلییی باور دارم بهدپیش بینی هاشون😂