2777
2789
عنوان

بنظرتون

48 بازدید | 13 پست

اگرازشهرخودم برم یه شهردیگه درس بخونم دیگه ازدواج نخواهم کرد باتوجه به اینکه اللن خیییلی وقته توی شهرخودمم و ازدواج نکردم چون کیس درحدخودم نداشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هانظرتون چیه اون شهری که عمومی ام روگرفتم یه خواستگارداشتم ولی چون برگشته بودم شهرخودمون فکرمیکردم نمیشه برم یه شهردیگه حقیقتش پشیمان هم هستم حالاادامه تحصیلم واجبه 

اتفاقا میری شهرهای دیگه موفق تر ازدواج می‌کنی..مثلا شهرهای بزرگ برو مثل مشهد تهران شیراز اصفهان

واقعا اینطورفکر می کنی؟خودمم خیلی دلم می خوادادامه تحصیل بدم ازوقتی اومدم توی شهرستان کوچیک خودمون احساس می کنم توی قفسم احتمال زیاد اگرخدابخوادهرجارفتم همونجا موندگارمیشم چه ازدواج بکنم چه نکنم چون دیگه تحمل این شهروندارم 

واقعا اینطورفکر می کنی؟خودمم خیلی دلم می خوادادامه تحصیل بدم ازوقتی اومدم توی شهرستان کوچیک خودمون ا ...

معلومه که درسته ....ببین اکثر دخترایی که دارن درس میخونن یکیش استقلاله دومیش شهر بزرگ برن که هم پیشرفت کنن هم ازدواج موفق داشته باشن... تو شهرکوچیک هیچ وقت آدمای زیادی نمیببنت آره حتما برو