2777
2789

اونوقت بدنم عین چوب خشکه از بس هیچ تمرینی نداشتممم😭😂

خدایا خودت آبرومو حفظ کن جلو استاد و دانشجوها🫠😂💔

الکی الکی اینجا نشستم استرس گرفتم بابتش

بیایید دلداریم بدین بگید تو میتونی😭😂

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نازنازی😂خب تو اوقات فراغتت یه باشگا برو برا سلامتیتم خوبه

توروخدا نگو بحث ناز نیس اصلا انقد انجام ندادم بدنم تواناییشو از دست داده😭😂

اتفاقا تو فکر باشگاه بودم ولی از بس از ورزش فراری بودم نمیدونم تو باشگاه دووم میارم یا نه😂💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

من قراره این ترم بردارم ازمونش چطوریه😐

والا نمیدونم شما چه رشته ای هستی

برا ما آزمون عملیش پلانکو دراز نشست و چابکی و اینا داره

کامپیوترم🤧پلانکو چیه😐

داداش پلانکو نه😂پلانک

از اونا که رو دستشون وایمیستن تقریبا میشه گفت حالت شنا داره😶😂بعد باید تحمل کنی دیگه مثلا یه دقیقه اینا بدنت میره رو حالت ویبره😭😂

بزن گوگل حرکتش میاره برات

توروخدا نگو بحث ناز نیس اصلا انقد انجام ندادم بدنم تواناییشو از دست داده😭😂اتفاقا تو فکر باشگاه بود ...

همون دیگه ورزش نکردی بدنت اماده نیست خواهرمنم همبنجوریه هرچی بش گفتم بیابرو ی کلاسی ثبت نام کن میگه نه ک نه🤷‍♀️

ولی ورزشو وقتی ادامه بدی علاقه هم خودب خود بوجودمیاد 

جدااز بحث سلامتیش برا روحیه واندام ادمم خوبه همیشه ادم فیت باشه

همون دیگه ورزش نکردی بدنت اماده نیست خواهرمنم همبنجوریه هرچی بش گفتم بیابرو ی کلاسی ثبت نام کن میگه ...

منم دقیقا مثل خواهرتون شدم متاسفانههه

یعنی بنظرتون باشگاهو شروع کنم علاقمند میشم؟

اتفاقا منم اندامم نرماله و چاق یا لاغر نیستم ولی مطمئنم اگه باشگاه برم خیلییی اندامم عالی تر میشه

واقعا بهش فکر میکنم

ولی انقد از ورزش دور موندم حتی خانوادمم واسشون عجیبه یهو بگم میخوام برم باشگاه🫠😂

منم دقیقا مثل خواهرتون شدم متاسفانهههیعنی بنظرتون باشگاهو شروع کنم علاقمند میشم؟اتفاقا منم اندامم نر ...

بله عزیزم سختیش همون شروع کردنشه..ببین علاقت به چیه تو اینترنت قشنگ بگرد..ایروبیک،زومبا،پیلاتس،یوگا،یا ورزشهایی مثل شنا ووالیبال و.. بگرد علاقتو پیداکن حتمابرو کلی تو روحیه ات تاثیرمثبت میزاره

اندامت خوبه درست ولی کلا ورزش برا سلامتیت خوبه برا سلامتی جسمی و روحیت

بله عزیزم سختیش همون شروع کردنشه..ببین علاقت به چیه تو اینترنت قشنگ بگرد..ایروبیک،زومبا،پیلاتس،یوگا، ...

مرسی عزیزم از توصیه قشنگت حتما سعی میکنم استفاده کنم🥰❤️✨️