flames_of_emotions مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 عنوان نیم ساعت دیگه آزمون عملی تربیت بدنی دارم😶😂💔 | مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 17 پست اونوقت بدنم عین چوب خشکه از بس هیچ تمرینی نداشتممم😭😂خدایا خودت آبرومو حفظ کن جلو استاد و دانشجوها🫠😂💔الکی الکی اینجا نشستم استرس گرفتم بابتشبیایید دلداریم بدین بگید تو میتونی😭😂 چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم 1404/03/05 | 17:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 سلام عزیزم ببخشین رشته تون چیه? سلام گلمآموزش ابتدایی چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم
saraammm77 عضویت: 1404/03/08 تعداد پست: 56 سلام گلمآموزش ابتدایی کسیو میشناسین که تربیت بدنی رفته باشهبازار کارش چطوره?استخدامی داره جایی?در کل
flames_of_emotions مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3553 کسیو میشناسین که تربیت بدنی رفته باشهبازار کارش چطوره?استخدامی داره جایی?در کل راستش زیاد اطلاعی ندارماما پسر همسایمون رفته تربیت بدنی دانشگاه آزاد البته اون خودش کُشتی گیره برای همین رشته مربوط رفته چه ها با جان خود دور از رخِ جانان خود کردم مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم