2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 84 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون ادمیه که با برادر شوهراش خوب نیس فقط داره چاپلوسی جنس مونثو میکنه بعد راسی میاد دو سه ساعت پشت س ...

تو خودت رفتار عادي خودتو داشته باش، بخواي خودتو با اون مقايسه كني، زندگي به كامت تلخ ميشه، بذار اون هرجور ميخواد باشه

جاری عنتر من که رفته بود به مادرشوهر اینا پشت سر من بدگفته بود که بخدامن شماهاروعین خونواده خودم می دونم واینا بی همتا چرا اینقدر کم میره میاد مثلا خواسته منو خراب کنه احمق عقده ای پشت سرم خیلی حرفا رفته گفته به مادرشوهرم اینا بخدامن نه اصلا پشت سرجاریم حرف میزنم نه پشت سرمادرشوهرم سرم به کارخودمه اما جاریم ازمادرشوهرم اینا هم پشت سرشون پیش من بدمیگه بعدجلوروشون چه قربون صدقه ای که نمیره واقعاموندم ازکاراین بشر 

اون ادمیه که با برادر شوهراش خوب نیس فقط داره چاپلوسی جنس مونثو میکنه بعد راسی میاد دو سه ساعت پشت س ...

فقط و فقط خودت باش

گفتم کسی نیستن که مهم باشه چی میگن

اگه مزه میده بهت و بی توقع هستی محبت کن به اندازه اگه نه خودت باش و خودت

ول کن بابا حال داری اگه فکر میکنی کارت درسته به کارت ادامه بده چیکار به بقیه داری 

اخه جاریم واقعا حرصمو در میاره نه از اینکه پشت سرشون حرف میزنه ونه اینکه جلو روشون خودشیرینه

ولشون کن تو با اونا چیکار داری

هیچ وقت بده کسیو نخواه.

خب اون چابلوسه اگه تو حسودیشو میکنی توهم چابلوس شو.

اون مهربونه کار میکنه دلش خوشه که میره اونجا.

خدایا عاشقتم

مشکلت اینه که خانواده شوهرت بیشتر دوسش دارن؟؟؟

دلش میخواد بره کمکشون کنه به شما چه ربطی داره؟؟؟

چقدر حسودی😳😳

بجای نقشه کشیدن برای اذیت کردن دیگران یکم‌ از حسادت کم کن و سرت تو زندگی خودت باشه مشکلت حل میشه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

منم یکی از جاریهام اخر خوبی و محبت وکارکردنه ،من تو عمرم مثل این زن آدم خوب و مهربون ندیدم مادرشوهرم عاشقشه وازش تعریف میکنه،من ناراحت نمیشم چون واقعا صبر وتحمل اونو ندارم مخصوصا با اون همه مهمونی که دارن،منم سالی یکبار میرم اونجا کار میکنم ولی نمیتونم مثل جاریم باشم

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   
جاری عنتر من که رفته بود به مادرشوهر اینا پشت سر من بدگفته بود که بخدامن شماهاروعین خونواده خودم می ...

شما اهمیت نده ،اگه غیبت کرده زمان ثابت میکنه که ادم بده کیه ،حتی سعی نکنید اثبات کنید که اون علکی گفته ،عوضش اصلا حتی پشت سر همین جاریتونم پیششون غیبت نکنید ،کم کم خودشون حساب کار میاد دستشون ،اگه هم قدر شما رو ندونستن مشکل خودشونه😉

[QUOTE=53846409]منم یکیشو دارم بعدمن ازدواج کرده وعروس دومیه هست چه کاراکه نمی کنه براش درطول هفته که جاری منم هر سال میره خونه مادر شوهرو مثل دسته گل مرتب میکنه البته من اصلا نمیرم این ادمیه که اگه بهش فشم بدم از این گوش میگیره از اون یکی میده بیرون نوبره والا 

البته بعضی ها ذاتا بامحبت ترن من خودم گاهی کارایی واسه مادرشوهرم میکنم که با میل خودمه حتی شوهرم خب ...

به نظر من هرکس خودش مسول رفتاراشه جاری من محبت میکنه به مادرشوهر درست ولی پشت من چرابدمیگه درحالیکه بدی در حقش نکردم شما درحق مادرشوهرخوبی میکنی ازاینطرفم جاریتو خراب میکنی وپشتش بدمیگی دلیل نداره یکی بخواد خوبی کنه سرش باید به کار خودش باشه خیلی عذرمیخوام نه اینکه بخواد بادورویی تمام خوبی کنی وبخواد جاری روبچزونه من حرفم آینه آدمی که ازته دل خوبی کنه وذاتش خوب باشه قصدنداره پشت یکی بدبگه ومتقابلا سر یکی منت بزاره که من خوبم واره فلانی نمی کنه ازاینکارا به نظرت این چه معنی میده واقعا ذاتش خوبه وکاراش ازته دله