2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 84 پست
حب عزیزم حاضر جوابی چیزیه که همه خوب بلد نیسن نشون میده واقعا جاریت زرنگه ها پس کار تو خیلی سخته

آخه منو بکشی هم نمیرم توجواب دخالت مادرشوهر بگم خداخیرت بده خوب شد گفتی مانتوم کوتاهه ببخشیدا عذرمیخوام خودم نفهم بودم حالیم نبود تاشماگفتین خودمو جم وجورکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه منو بکشی هم نمیرم توجواب دخالت مادرشوهر بگم خداخیرت بده خوب شد گفتی مانتوم کوتاهه ببخشیدا عذرمیخ ...

منم عمرا نمیگم . شاید بگم که خب شوهرم خودش دیده مدل مانتومو

دوستان تعجبم از اونایی هست که پشت سر یکی دیگه  وجاریشون یه القابیرو استفاده می کنن که تو شان شون نیست 

مخصوصااونایی که می گن سطح ما بالاست .نمی دونم سطحش ازمن پایینه 

این سطح رو چی تعیین می کنه

نه ثروت.نه تیپ .نه هیکل ونه سواد

این سطح رو شعور انسانهاست که تعیین میکنه 

وشما با این جملاتی که استفاده می کنید سطحتون رو نشون می دید

سعی کنیم اینقدر به خودمون ارزش قایل بشیم 

که به خودمون اجازه ندیم پشت سر یکی اینطور حرف بزنیم

عزیزدلم چاپلوسی خیلی کار مسخره ای هست چون آدم رو حقیر میکنه اینکه جاری تون اینطوره نشونه شخصیت پایین خودشه شما اصلا شبیه اون نشید چون اینطور خودتون تو سختی میوفتید بعد هم  که خسته شدید میشید عروس بده

کاملا به حال خودش رهاش کنید بعد از یه مدت همه از رفتارش زده میشن و خود اون هم شاید له شماحسادت میکنه که خودتون رو به آب و آتیش نمیزنین

زندگی خودت رو بکن و شاد باش نذار کسی این شادی و آرامش رو ازت بگیره 

این که بخوای به رفتارش حسودی کنی و حساسیت به خرج بدی فقط اعصاب خودت رو داغون میکنه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
دوستان تعجبم از اونایی هست که پشت سر یکی دیگه  وجاریشون یه القابیرو استفاده می کنن که تو شان شو ...

عزیزم حق باتوعه اما خب اما خب جامعه و ادمای دوروبرمون مارو وادار مییکنن که اینجوری صحبت کنیم