2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1975 بازدید | 84 پست
همین که واسه عزیز کردن خودش نیاز به چاپلوسی داره یعنی خیلی بدبخته. پس نیاز نیست تو کاری انجام بدی😊

اره خیلیییی بدبخته ولی خب پرووو ام هس به نظرتو من بهش چی بگم تو لفافه که بفهمه چاپلوسیه کارش چن بار خواسم بگم هی جلو خودمو گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شايد ناراحت بشي

ولي حرفت كاملا غيرمنطقيه، اون دوس داره رابطه ش با خانواده همسرش خوب باشه، خب شما هم دوس داري باهاشون صميمي شو، اگه نميتوني هم نشو.

ولي نميشه ديگران رو بخواي كنترل كني كه جوري كه شما ميخواي رفتار كنن

اره خیلیییی بدبخته ولی خب پرووو ام هس به نظرتو من بهش چی بگم تو لفافه که بفهمه چاپلوسیه کارش چن بار ...

شما كاري به كارش نداشته باش هر كسي سبك زندگيش فرق داره 

١ درصد فك كنين سركاريه!

منم یکیشو دارم بعدمن ازدواج کرده وعروس دومیه هست چه کاراکه نمی کنه براش درطول هفته که دوسه بارتنها بدون شوهرش پامیشه میره خونشون حتی شوهرش شیفت بودنی میره خونه مادر شوهرم میمونه براش کادومیخره وحتی تو خونه تکونی وکارای شخصیش کمکش میکنه کارایی کرده منی که عروس بزرگه هستم و انتخاب خودمادرشوهرم بودم اصلا به چشم مادرشوهر نمیام چون من رابطم بامادرشوهرم رسمی هستش هفته ای یکبارباشوهرم میرم ومیام مادرشوهرمم حرصش میگیره وقتی میبینه من مثل اون نیستم چپ میره راست میاد ازکاراش ومحبتاش میگه 

وای چه موجود ذلیل و بدبختیه

واسه خودت کلاس بذار

بی دعوت نرو و تو دست و پا نباش

خانواده شوهر کی هستن که بخوان کسی رو تایید کنن یا نکنن

اکثرا مثل یک نهاد مهم به خانواده شوهر نگاه میکنن که مورد توجه بودن یک عروس خیلی مهمه

صد سال توجه نکنن

نهایت بدبختیه خودشیرینی برای خانواده شوهررررر

اره خیلیییی بدبخته ولی خب پرووو ام هس به نظرتو من بهش چی بگم تو لفافه که بفهمه چاپلوسیه کارش چن بار ...

اصلا حرفی بهش نزن. اون مشکل داره تو که نداری. بیخیال به زندگیت ادامه بده و در حد معقول با خانواده شوهرت ارتباط داشته باش. تجربه ثابت کرده اینایی که خیلی خودشونو میچسبونن به خانواده شوهر آخرش چنان ضربه ای میخورن چنان پشیمون میشن که روزی صدبار به خودشون میگن کاش فاصلمو حفظ کرده بودم در نهایت احترام البته.

خدایا شکرت🙏

خوب شما چکارش داری اون دوست  داره بره کمک کنه کجاش چاپلوسیه،خوبه اونم الان بیاد به شما گیر بده بگه چرا نمیای خونه مادرشوهر چرا کمک نمیکنی؟؟؟شما هر جور خودت دوست داری رفتار کن ،اونم اگه کمکهاش ظاهری باشه خودش خسته میشه میره کنار.

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی   

صبحا از جفتش رد شو با طنعه بش بگو(توخوووووبی)😆😆😆

باو بیخیال مدال طلا ک نمیدن  بش کارا رو بکنه

بعدشم توقع مادرشوهرت همیشه ازاونه ک باید کاراشو کنه

نگران نباش

هیچکس به کارکردن عزیزنشده...☺

💎چاییم ک سرد بشه رودورمیریزم...حالا فک کن هرچقدخودتو بگیری جذاب تری💎پناهم

به نظر من اصلا نباید واسه خانواده شوهر جلب توجه کرد ،بزار اون جلب توجه کنه ،شما چرا ؟مگه به محبت اونا نیازی دارید ؟اگه میخای خوب باشی باش ولی نه چاسه مسابقه جلب توجه ،اونی که با خوبی جلب توجه میکنه تا اخر عمرش باید سرویس بده ،باید شما رو بخاطر خودتون بخان ،پس اصلا وارد این بازیا نشین و نهایتش اینه که شمارو نمیخان وسلام

منم یکیشو دارم بعدمن ازدواج کرده وعروس دومیه هست چه کاراکه نمی کنه براش درطول هفته که دوسه بارتنها ب ...

البته بعضی ها ذاتا بامحبت ترن

من خودم گاهی کارایی واسه مادرشوهرم میکنم که با میل خودمه حتی شوهرم خبر هم نداره

چون دوست دارم اگرچه گله هایی ازش دارم و کلا من ذاتا مهربونم اونم زن خوبیه کلا

جاری برگه گند دماغ و غیر اجتماعی هست و نکنه اونم فکر کنه من خودشیرینی میکنم!!!!

البته گاها هفته هاااا هم از حال مادر شوهرم بی خبرم

اما میدونه که محبت من از ته دل خودمه

شايد ناراحت بشي ولي حرفت كاملا غيرمنطقيه، اون دوس داره رابطه ش با خانواده همسرش خوب باشه، خب شما هم ...

اون ادمیه که با برادر شوهراش خوب نیس فقط داره چاپلوسی جنس مونثو میکنه بعد راسی میاد دو سه ساعت پشت سرشون حرف میزنه غیبت میکنه ولی خب من خدا شاهده روام اصلا پشت سرشون چطوریم جلو روشونم همونم