اول سبزی رو بزار تو قابلمه رو شعله کم تا آبش کشیده شه و بزار گوشه که خنک شه بعد سیب زمینی نگینی سرخ کن و بریز تو سبزی ها
ی پیاز تفت بده و ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه گوشت بزن و اندازه ی قاشق چرخ کرده اضافه کن حسابی که سرخ شد گردو خرد شده بریر و تفت بده و بریز قاطی سبزی ها
همه مواد رو با هم مخلوط کن و بزار خنک بشه
تخم مرغ رو با زردچوبه هم بزن و بریز رو مواد ، حسابی هم بزن و سریع بریز تو تابه و درب تابه رو ببند سرخ که شد برش بزن و ی تیکه ازش بردار تا جا برای برگردوندن بقیه تکه ها داشته باشی
بقیه تکه ها که دوطرفه سرخ شد تکه آخر رو بزار سرخ شه