2777
2789
عنوان

میدونی بدبختی کجاست

190 بازدید | 9 پست

بدبختی اونجاست که یه سری ادم بی سلیقه که نتیجه عملای خودشون افتضاح در اومده قراره برای قشنگی و زشتی صورت معصوم و نچرال بچه های بی گناه نسخه بپیچن!!!! 

کی گفته دماغ صااااف فقط قشنگه 

خیلی از دماغا صاف نیستن به صورت میان 

کی گفته صورت گوشتالو قشنگ نیست؟؟

تا چند سال پیش کک و مک عیب و عار بود چی شد یهو همه میرن تتو میزننش؟؟ 

کدوم عقل کاملی ملاک و معیار زشتی و قشنگی رو تعیین کرده؟ 

هممون نقص داریم

هممون از بچگی هزارتا پیچومارپیچ تو زندگی گذروندیم تارسیدیم 

معلومه نگاهمون به قشنگی باهم فرق داره 

چرا فک کردید همه باید متحدالشکل بشیم تا بهمون بگن زیبا

تروخدا نگاهتونو عوض کنید 

شما از طریق دنیای مد و رسانه سحر شدید 

به جای باطل السحر برای زندگیاتون برای سحر شدنتون دراین مورد خاص یه حرکتی بزنید تا نسل بعدو زامبی ارزوهای خودتون نکردید!!! 

باور کن انقد که خانما درگیر مسخره کردن همدیگه ان اقایون حتی ب لباسای همدیگه توجه نمیکنن من تو اینستا گرام میبینم خانمی چاقه مورد حمله بقیه خانماس تو کامنتا و برعکس این قضیه یا کسی که نچراله چقد بهش توهین میشه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

همین مد و رسانه که گفتین باید همچین چیزیو القا کنه که نچرالیت زشته باید پ.ورن بسازه که بقیه زن های عادی مجبور بشن عمل های زیبایی مثل لابیاپلاستی وو.. انجام بدن .. چون درامد داره گردش مالی داره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هیچوقت از لبای زیادی بزرگ و گونه های زیادی برجسته خوشم نیومده و زیبا نمیبینمش . با احترام 

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
باور کن انقد که خانما درگیر مسخره کردن همدیگه ان اقایون حتی ب لباسای همدیگه توجه نمیکنن من تو اینستا ...

همه میگن نچرال نچرال بعد تا یه نفر پیدا میشه هیچ حرکتی نزده روی صورتش میکننش سیبل تمسخر

مرده شور اون زیبایی رو ببره که اخلاقو زیر خودش له میکنه 🥲🥲🥲

حالا بزرگسالا خودشون برا خودشون تصمیم میگیرن میگی سلیقشون این شده، بعضیا بچه های کوچیکو برا رنگ مو و ژل ناخن و ... میبرن چقد دلم میسوزه

بیچاره اعتماد به نفس اون بچه. در آینده همش احساس نقص میکنه و هیچ وقت برا خودش قابل قبول نیست

من که هیچوقت از لبای زیادی بزرگ و گونه های زیادی برجسته خوشم نیومده و زیبا نمیبینمش . با احترام

اگر یکی همه چی صورتش تو این زمونه که عقل ادما اومده تو چشمشون واسه خودش باشه من به احترامش ایستاده دست میزنم 

حتی اگر صورت قشنگش تو چهارچوب سلیقه من نگنجه👏👏👏

حالا بزرگسالا خودشون برا خودشون تصمیم میگیرن میگی سلیقشون این شده، بعضیا بچه های کوچیکو برا رنگ مو و ...

دقیقا منظورم همینه اون طفل معصوما ایندشون به چخ عظما رفته تموم شد رفت!!!! 

امان از جهل