2777
2789
چی میگی حالت خوبه؟اصلا میدونه بحث سر چیهیه ضرب المثل ما داشتیم میگفتن کافر همه را به کیش خود پندارد ...

کییییی

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

چی میگی حالت خوبه؟اصلا میدونه بحث سر چیهیه ضرب المثل ما داشتیم میگفتن کافر همه را به کیش خود پندارد ...

حال تو خوب نیست

من در جریانم 

اعتصامی اصلا چیزی بهت نگفت

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمش کنید دیگه مدام تاپیک میزنید کاربری اعتصامی خیلی خوبه با شخصیتن اکثرا میشناسنشون با این تاپیکا هم ...

برا ایشون نزدم ک

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

یکی دیگه تو تاپیک اعتصامیبهش گفت کاربر مادر زنانداخت گردن اعتصامی

عزیزم من ننداختم فقط اون تاپیکم نبود این قضیه مال خیلی وقت پیشه از مدت ها پیش این شایعه وجود داشته و طی روزهای اتی بش دامن زده شد تو تاپیک خود مادرزنم ک ترکید من دیدم اعتصامی داره منو میگه ولی اسم کاربریمو  دقیقا تگ نکرده بود برا همین چیزی نگفتم ولی همونجا کلی کاربرمنو تگ کردن ک اعتصامی گفته و کارگارگاه سایته و این حرفا

منپ الان تگش کردم سکوت کرد دیگه چیکار کنم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حال تو خوب نیستمن در جریانم اعتصامی اصلا چیزی بهت نگفت

باشه اعتصامی جان

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم من ننداختم فقط اون تاپیکم نبود این قضیه مال خیلی وقت پیشه از مدت ها پیش این شایعه وجود داشته و ...

اصلا اعتصامی اسمی از شما نبرد

وجدان داشته باش من در بهت میگم

بد نامش نکن 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

کییییی

همون عزیزم

اصلا اعتصامی اسمی از شما نبردوجدان داشته باش من در بهت میگمبد نامش نکن

عزیزم اولین بار تو تاپیک مادرزنم خودش شروع کرد شما اصلا میدونی کدوم تاپیکو میگم؟