2777
2789
اره واقعا انشاءالله ب سلامتی زایمان کنی بچه چندمه مال شما

ممنونم.♥️♥️من بچه اولمه عزیزم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب سلامتی و دل خوش مال من دومیه

ممنونم عزیزم خدا حفظشون کنه

منم ان شاالله بتونم یکی دیگه میارم بچم تک نباشه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ممنونم عزیزم خدا حفظشون کنهمنم ان شاالله بتونم یکی دیگه میارم بچم تک نباشه

اره حتما بیار توی سن کم 

مال من ۸ سال تفاوته

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

اره حتما بیار توی سن کم مال من ۸ سال تفاوته

اره اختلاف سنیشون کم باشه عالیه ولی خب میخام سزارین شم میگن حداقل تا ۲ سال باید صبر کنم

اره اختلاف سنیشون کم باشه عالیه ولی خب میخام سزارین شم میگن حداقل تا ۲ سال باید صبر کنم

هرچی صلاحه. 

انشاءالله ب سلامتی

هرچی صلاحه. انشاءالله ب سلامتی

ممنونم سلامت باشی راستی کاربری مادر زنم انلاین شد اونما تگم کرد باز خدا بخیر کنه🤣🤣🤣

ممنونم سلامت باشی راستی کاربری مادر زنم انلاین شد اونما تگم کرد باز خدا بخیر کنه🤣🤣🤣

کجاااا منم ببر😁😂

اومدمممممممخبببب میگفتی🤣🤣🤣

خیلی دروغگوییییییییییییییییییییییی

کاربرا ایشون هر چی راجع به اعتصامی گفت

دورغ باور نکنید

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خیلی دروغگویییییییییییییییییییییییکاربرا ایشون هر چی راجع به اعتصامی گفتدورغ باور نکنید

چی میگی حالت خوبه؟

اصلا میدونه بحث سر چیه

یه ضرب المثل ما داشتیم میگفتن کافر همه را به کیش خود پندارد شاید این کاربر خودش فیک و کاربری دوم همون اعتصامی باشه که مارو متهم میکنه کسی چ میدونه