2777
2789

۴ ساله با یه پسرست پسره بی محلی میکنه یه روز میگه دوستت دارم یه روز میگه نه،با دختر عموم خیلی خیلی اوکی هستیم و با هم خوبیم،مادر پسره میگه بمیره هم من نمیرم خواستگاری این دختر،از بچگی یه دختر عمه داره پسره اسمشون روی همه همه موافق ازدواج اونان و مخالف ازدواج دختر عموم با پسره 

پسره هم فامیل دوره و یه خانواده به شدت مزخرف داره ولی خود پسره یه شهر بزرگ حایگاه اجتماعی خوبی داره ولی نه اخلاق داره نه شخصیت دختر عمومم خودشو کوچیک میکنه همش پسره ۴ روز پیامشو نمیده پیام میده به بد ترین شکل خودشو کوچیک میکنه پسره فحش مرده هم بهش میده دختر عموم چیزی نمیگه کلی بگم اعصابم از دست کاراش خورده یه کارایی کرده ک اینجا بگم شما هم اعصابتون خورد میشه از دست دختر عموم 

۳ ساعته دارم باهاش بحث میکنم دعوا میکنم یا تمومش میکنی یا زنگ میزنم مامانت میگم حواست به دخترت باشه رفته ۴ تا النگو داده به پسر مردم که پول بقیه ماشینی ک پسره دلش میخواد جور بشه،پسره هنوز پولو نداده هی امروز و فردا میکنه 

دختر عموم ۶ ماهش بوده پدرش فوت شده همه باهاشون بد تا کردن مامانش با بدبختی بزرگش کرده نمیخوام بدبخت بشه نمیخوام اشتباه کنه😔

خیلی ناراحتم براش چی بگم ک کوتاه بیاد و آنقدر خودشو کوچیک نکنه؟مثل خواهر نداشتمه

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هرچی ام بگی کار خودشو میکنه تا سرش به سنگ نخوره کوتاه نمیاد

دقیقا،همیشه با مهربونی باهاش حرف زدم امروز بد باهاش حرف زدم خودمم تعجب کردم چرا انقدر عصبی شدم 

کاری باهاش ندارم به خودشم گفتم برو بدبخت ک شدی حرفای منو به یاد بیار 

اگه واقعا مثل خواهرته خودت زنگ بزن به پسره بگو یه هفته وقت داری پول رو پس بدی وگرنه ازت شکایت میکنم ،بعدشم واقعا به زنعموت بگو که گوشیو و راه ارتباطی رو از دخترش بگیره،من واسه خواهرم اینکارارو میکنم

دختر عموتمیدونه اون نامزد داره بعد هی باهاش تماس داره آدم درستی نیست نه دختر عمو نه پسره

من گفتم نامزدن! ؟

گفتم از بچگی اسمشون روی همه پسره نمیخواد دختر عمشو و دختره خودشو می‌چسبونه بهش همه میگن با دختر همش ازدواج کنه پسره میگه نمیخوام😅

وای چه بد

نمانده در دلم دگر توان دوری چه سود از این سکوت و آه از این صبوری توای طلوع آرزوی خفته بر باد  بخوان مرا توای امید رفته از یاد.گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی نگفته و نطلبیده قرعه به نام تو میشود.....☁️

اگه واقعا مثل خواهرته خودت زنگ بزن به پسره بگو یه هفته وقت داری پول رو پس بدی وگرنه ازت شکایت میکنم ...

مگه امروز پیام ندادم به پسره 

وای وای یه حرفایی زد مغزم سوت کشید بهش گفتم واقعا بی عقلی مگه من بهت فحش دادم که توهین میکنی بهم فحش میدی؟

گفت آره بی عقلم که دو باره دارم جواب گ.ه خوریای تو رو میدم😑

زدم بلاکش کردم

بالاخره اسمش روشه فقط پسره داره هماز توبره می خوره هم از آخور

پسره ۳ سالش بوده دختره تازه به دنیا اومده اسمشون روی هم بوده 

مگه پسره گفته دختره رو میخوام؟

به مادرش بگو حتما طلاهام بگیرین دختره چه اشتباهی کرده . من عاشق ی پسری بودم ی مرتبه فقط به خواهرم گف ...

سرم داره میترکه از دستش

بهش گفتم تا فردا تمومش کردی کردی نکردی نگاهتم نمیکنم

سرم داره میترکه از دستشبهش گفتم تا فردا تمومش کردی کردی نکردی نگاهتم نمیکنم

به بزرگترش بگین 

پسره حق نداره فوش بده 

طلاهای دختر مردم اونم یتیم گرفته 

به خانوادش بگو 

بزار دعوا شه 

بزار جنگ شه 

بزار آبروش بره 

فقط دیگه فوش نخوره ازش پول نگیره