۴ ساله با یه پسرست پسره بی محلی میکنه یه روز میگه دوستت دارم یه روز میگه نه،با دختر عموم خیلی خیلی اوکی هستیم و با هم خوبیم،مادر پسره میگه بمیره هم من نمیرم خواستگاری این دختر،از بچگی یه دختر عمه داره پسره اسمشون روی همه همه موافق ازدواج اونان و مخالف ازدواج دختر عموم با پسره
پسره هم فامیل دوره و یه خانواده به شدت مزخرف داره ولی خود پسره یه شهر بزرگ حایگاه اجتماعی خوبی داره ولی نه اخلاق داره نه شخصیت دختر عمومم خودشو کوچیک میکنه همش پسره ۴ روز پیامشو نمیده پیام میده به بد ترین شکل خودشو کوچیک میکنه پسره فحش مرده هم بهش میده دختر عموم چیزی نمیگه کلی بگم اعصابم از دست کاراش خورده یه کارایی کرده ک اینجا بگم شما هم اعصابتون خورد میشه از دست دختر عموم
۳ ساعته دارم باهاش بحث میکنم دعوا میکنم یا تمومش میکنی یا زنگ میزنم مامانت میگم حواست به دخترت باشه رفته ۴ تا النگو داده به پسر مردم که پول بقیه ماشینی ک پسره دلش میخواد جور بشه،پسره هنوز پولو نداده هی امروز و فردا میکنه
دختر عموم ۶ ماهش بوده پدرش فوت شده همه باهاشون بد تا کردن مامانش با بدبختی بزرگش کرده نمیخوام بدبخت بشه نمیخوام اشتباه کنه😔
خیلی ناراحتم براش چی بگم ک کوتاه بیاد و آنقدر خودشو کوچیک نکنه؟مثل خواهر نداشتمه