2777
2789
عنوان

بیاین ب دادم برسین یکم دعوام کنین

157 بازدید | 18 پست

اقا من جدیدا یه اخلاق گندی پیدا کردم خودم واقعا اذیت میشم از اخلاقم

ولی مثلا وقتایی ک پیش شوهرمم همش میگم شوهر دخترخالم چقد قشنگتر از شوهره منه

خوشبحالش 

کاش شوهر منم اینطوری بود

شوهر لاغره اما خوشتیپه کلی ریزش مو داره و صورتش خوشگل نیس اما افتضاحم نیس درکل من ازش سر ترم همه میگن البته

ولی اخلاقش خوبه با منم خوبه همه چیزیمون 

همش میگم خوشگلی فقد ملاک نیس و .....

بازم این فکرا میاد سراغم چیکار کنمممم

از شوهر دختر حالت قشنگ تر هم هست ، همیشه یکی خوشگلتر هست مهم اینه که مقایسه نکنیم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوش این حرفارو میزنی یا تو دلت میگی؟ اگه جلوش میگی که باعث میشی دلسرد بشه از زندگی. سعی کن بیشتر خو ...

نهههههههههههههههه دیونه ک نیسم تو دلم میگم این حرفارو

ببین عزیزم، اینکه گاهی ذهنت میره سمت مقایسه طبیعیه، ما آدما ناخودآگاه دنبال بهترین‌ها هستیم. ولی مسئله اینه که ظاهر، فقط یه بخش کوچیک از رابطه‌ست. خوشگلی ممکنه اولش چشم‌گیر باشه، اما چیزی که زندگی رو شیرین می‌کنه، اون آرامش و رفتار خوبیه که هر روز باهاش زندگی می‌کنی .تو خودت گفتی که شوهرت باهات خوبه، مهربونه و رفیقته. این یعنی داری یه رابطه سالم رو تجربه می‌کنی. حالا اینکه یه نفر دیگه ظاهراً جذاب‌تره، دلیل نمیشه که اون زندگی از مال تو بهتر باشه. خیلی وقتا پشت ظاهر قشنگ، دلایلی برای غم یا خستگی هست که دیده نمیشه.اگه یه کوچولو تمرکزتو از مقایسه برداری و بذاری رو داشته‌هات، کم‌کم ذهنت هم آروم‌تر میشه. تو لایق آرامشی، نه جنگ ذهنی با خودت🕊️