این تاپیک آموزشی است!
اینقدر دیگه برنج سورت شده عادی شده، که دیگه همه پیشفرض فکر میکنن که همه برنجا سورت شدن. البته که معمولا هم همینطوره J ولی دیگه اینقدر عادی شده، که اصلا کسی دقت نمیکنه که چرا برنجا رو سورت میکنن.
دلیل اول که همه میدونن. برنج یکدست باشه. کی دوست داره پول برنج دونه کامل رو بده و برنجی بخره که یکدست نیست؟ البته که معمولا تا 10 درصد برنج اگه یکدست نباشه، عادیه. منظورم حداکثر بوداااا!
دلیل دوم هم رعایت بهداشته. حالا درسته موقع پختن برنج، میشوریمش. ولی باز هم دلیل نمیشه توی کارخونه بهداشت رعایت نشه. حالا اصلا چه ربطی داشت؟ برنج که از شالیزار میاد تو کارخونه، داخلش پر از علف هرز و حشره و اینجور چیزا هستش. سورت که میکنن، اینا از بین میرن.
دلیل بعدیش هم بهبود عطر و طعمه. شاید فکر کنین که چه ربطی داره. ولی برنج میتونه عطر بقیه موادهای که دور و برش هستن رو جذب کنه. به همین خاطر هم سورت میکنن تا خالص باشه و عطرش رو بتونه حفظ کنه.
توی سایتم هم یه پست کامل درباره برنج های سورت شده نوشتم. اگه کلمه "برنج سورت شده چیه قلی نژاد" رو سرچ بزنی و وارد اولین سایت بشی، میتونی مقالم رو بخونی. راستی اگه اینکار رو کردی، یه خبر بهم بده. خوشحال میشم :))