2777
2789
عنوان

اجازه نمیدم موهامو رنگ کنم

65 بازدید | 4 پست

۲۰سالمه سرکار میرم سال دوم دانشگاهم 

بعد میخوام رنگ کنم بابام ک‌متنفره مامانمم مثلا نمیخواد بگ نه ولی هرچیییی نشون میدم میگه زشته این بعد میگ قاطی میکنه میگ هرکاری میخوای بکن اصلا😄😄😄

نمیدونم من حق دارم یا اونا

موهات زود سفید میشه . 

رنگ موها متفاوته .

ممکنه  بهت اصلا نیاد .

بخوای دوباره مشکی کنی هم زود رنگش میره و قهوه ای بد رنگ میشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهات زود سفید میشه . رنگ موها متفاوته .ممکنه بهت اصلا نیاد .بخوای دوباره مشکی کنی هم زود رنگش میره ...

بحث رنگ نیست واقعا .... هنوز اونقدری بزرگ نشده واسه رنگ موهاش باید از پدر مادر اجازه بگیره ؟؟  خودش که بچه نیست می‌دونه رنگ ضرر داره ولی خودش باید تصمیم بگیره واسه یه رنگ دیگه 

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

بحث رنگ نیست واقعا .... هنوز اونقدری بزرگ نشده واسه رنگ موهاش باید از پدر مادر اجازه بگیره ؟؟ خودش ...

نه خودش نمیتونه تصمیم بگیره ..تنها نیست که .

پدر مادر داره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .