2777
2789
عنوان

راه حل

29 بازدید | 3 پست

سلام روزتون بخیر

خانوما یه نفر خونه ما زنگ زده واسه خواستگاری ، بعد ما قبول کردیم که یه جلسه همو ببینیم ...خواهرش زنگ زده میگه یه جلسه من و اون یکی خواهرم بیایم خونتون 😐 بعد مامان من گفت که ما اغلب این مدلی هستیم ک جلسه اول که اصلا ببینن هم رو پسند میکنن یانه دختر و پسر هم رو یه جایی ببینند بعد اگه موافق بودن ادامه بدن.. چند بار هم مامان من در قالب جمله های مختلف گفت...اصلا متوجه نمیشن انگار 

خواهره اصرار که خانواده برای ما خیلی مهمه و... جلسه اول من و خواهرم بیایم خونتون (بدون داداششون)...بعد مامان من گفت ما خیلی نمی‌پسندید آقا پسر خودشون نیان چند بار گفت ...باز خواهرش میگه نه جلسه اول صرفا آشنا بشیم از جلسه بعد داداشش بیاد...

انقدم مقاومت میکنه ک😐 واقعا نمیدونم چجوری بهش بگم بفهمه

بگو یه جلسه اول فقط خود پسر بیاد و آشنا بشن، اگه دوست داشتن جلسه بعد هرکی خواستن باشه. واضحه که جلسه اول باید خود آقا پسر باشه، بقیه‌اش بعداً. اینقدر نرم نشو، رک بگو این رسم ماست و می‌خوایم همینطوری پیش بریم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بگو یه جلسه اول فقط خود پسر بیاد و آشنا بشن، اگه دوست داشتن جلسه بعد هرکی خواستن باشه. واضحه که جلسه ...

قربون دهنت، ما هم همینو گفتیم امروز در قالب جملات مختلف ولی هی می‌پیچونه حرف خودش رو میزنه ، در ضمن من میخوام بگم جلسه اول که من اصلا نمیدونم شما کی هستید خونه مون نیاید نمیدونم اینو چجوری بگم، امروز گفتیم البته جلسه اول بیرون باشه ولی گف منزل مزاحمتون میشیم😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چجوری بگم بهشون برنخوره ، بگم آقا یه ربع ۲۰ دیقه حداقل همو بیرون ببینیم بعد پاشین بیاین خونه، حالا علاوه بر اصرار به خونه اومدن داداش ات رو چرا نمیخوای بیاری!ما گفتیم بیان ایشون هم میگه خانواده ها یه جلسه اول آشنا بشن