البته خودش راهنمایی کرد چی استفاده کنم عطاری شاید هم واس همین کرد تو پاچمون
نه اگه تاثیر گذاشته خوبه
ولی درکل تا فوری فروشنده چیزی گفت خوشحال نشید و بخرید خیلیا حقه باز و دورغگو هستن
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
خب اگه نتیجه داده بدون اصله اخه بایلام و ترب ممکنه تقلبی باشن!
چی بگم کاش همینطور باشه فدا سر بچم شوهرم که میگف حاضرم چند میلیون بدم فقط دندونت خوب شده قرار بود برم عصب کشی کنم که اونم دردسرش زیاد بود باید میرفتم نامه دکتر میاوردم
اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انقد حالم بد بود ها هر دستی ب سمتم دراز میشد میگرفتم باورت میشه چشمم عطار رو نمیدید از درد ؟البته ...
خداروشکر که حالت خوبه عزیزم
اون وسایلی که توی مهد پسرت مونده رو میتونی به مربیش بگی پس بده
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
البته اگه باز درد اومد میتونی دستما کاغذی اتیش بزنی دودش از دماغت بکنی داخل ۲۴ ساعت دردت میفته
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
گف مقوا و کاغذ رنگی چسب و اچاهار اینارو نمیدیم ب هیچکس
وا
میخواست بذاره زیرسرش بخوابه شب😐😐
بگو زن حسابی وقتی استفاده نکردید و همینطوری مونده پسش بده. به خودمون
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
گف مقوا و کاغذ رنگی چسب و اچاهار اینارو نمیدیم ب هیچکس
باید میرفتی شکایتش رو میکردی دزدن دزد