2777
2789

من به غیر همسرم و خانوادش کسیو ندارم اینجا

با اینکه یکساله ازدواج کردم ولی خیلی دلم برای خانوادم تنگ میشه 😔 حوصلمم سر میره همش

چندروز پیش رفتم پیش مامانم اینا یک هفته موندم تازه برگشتم انقدری که دلتنگی بهم فشار میاره که هرروز بغض دارم 🥲 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

انقدر دغدغه دارم که گاهی اوقات یادم میره که دورم اما نگرانی های خاص خودش هم دوری برام داره.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

آره سخته عزیزم مخصوصا که تازه عروسی

سراتو با یه هنری کاری گرم کن، زیاد بهش فکر نکن، بیشتر ازذیت میشی 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره سخته عزیزم مخصوصا که تازه عروسیسراتو با یه هنری کاری گرم کن، زیاد بهش فکر نکن، بیشتر ازذیت میشی

حتما همینکارو میکنم تصمیم گرفتم برم باشگاه ثبت نام کنم 

ولی آخه میدونی انقدری هم وابسته مامانم هستم هم رفیقم که نگو برای همین انگار یه تیکه از وجودم نیست پیشم 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

انقدر دغدغه دارم که گاهی اوقات یادم میره که دورم اما نگرانی های خاص خودش هم دوری برام داره.

باز خوبه سر آدم که شلوغ باشه به قول شما یادش میره 

متاسفانه من سرم شلوغ نیست اصن 🥲😂

حتما همینکارو میکنم تصمیم گرفتم برم باشگاه ثبت نام کنم ولی آخه میدونی انقدری هم وابسته مامانم هستم ه ...

می‌دونم خیلی سخته عزیزم ولی باید عادت کنی سعی من به خودت دلداری بدی وگرنه این افکار افسردت میکنن

باشگاه برو دوستای جدید پیدا کن کلاس هنری برو 

حالا که قبول کردی این ازدواج رو باید خودت رو وفق بدی با شرایط

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

می‌دونم خیلی سخته عزیزم ولی باید عادت کنی سعی من به خودت دلداری بدی وگرنه این افکار افسردت میکننباشگ ...

بله درسته 

مممنونم از راهنماییتون 🌹خیلی برام ارزشمند بود مرسی وقت گذاشتینو جواب دادین🌹🌹🌹

بله درسته مممنونم از راهنماییتون 🌹خیلی برام ارزشمند بود مرسی وقت گذاشتینو جواب دادین🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم میتونم بپرسم چن سالته؟

خواستی میتونی هراز گاهی تو تلگرام بهم پیام بدیtak_1664

خواهش میکنم عزیزم میتونم بپرسم چن سالته؟خواستی میتونی هراز گاهی تو تلگرام بهم پیام بدیtak_1664

خیلی ممنونم 🥺

۱۹ سالمه 😅

با تمام وجود درکت میکنم۱۰ ساله ازدواج کردم و دورم وهنوزم که هنوزه عادت نکردم😔

چقدر سخت.

شما که حداقل بچه دارید فکر میکردم آدمایی که سرشون شلوغه بهتر با این قضیه کنار میان 😅 ولی انگار اشتباه فکر کردم 

چقدر سخت.شما که حداقل بچه دارید فکر میکردم آدمایی که سرشون شلوغه بهتر با این قضیه کنار میان 😅 ولی ا ...

بله با بچه مشغولم ولی خب بازم...

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗
بله با بچه مشغولم ولی خب بازم...

هعی 🥲