2777
2789

من هفته ۳۷ بارداریم و از اول بارداریم منع رابطه بودم 

و جوری بوده که از راهای دیگه بوده نزدیکامون 

بعد الان که به این هفته رسیدم شنیدم میکن که باید رابطه همراه با منی باشه تا دهانه رحم نرم بشه برا زایمان طبیعی 

به شوهرم که میکم قبول نمیکنه 

میکه نمیشه و چجوری با این وضعیتو و میترسه و...

به نظرتون طبیعیه حرفاش؟ 

بعد از همه هم بیشتر خودش اصرار داره که طبیعی زایمان کنم 

دلمو خیلی میخورم نکنه ازم زده شده 

نکنه با کسی دیگه ای خودشو تخلیه میکنه 😔

اخه مکه میشه ی مردی که نه ماهه هیچ رابطه ای به اون صورت نداشته باشه الان اینجوری بگه 😔

اخه دوران بارداریمم دو سه تا صحنه دیدم ازش حالا قبول دارم نمیشه خسته شدم از این حسای بدی که سمتم میاد😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو باید از دکترت بپرسی که رابطه داشته باشی یا نه

سر خود با گفته های اطرافیان کاری نکن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

باید از دکترت بپرسی

ولی این دوران زیاد فکر منفی میاد سراغ آدم 

سخت نگیر میگذزه

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

نه گلم خیلی هم واجب نیس،ما اصلا دوران بارداری بدون پیشگیری رابطه نداشتیم مخصوصا اینکه بچه هام دختر بودن

انشالله بعد زایمان جبران میکنی براش 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

همسر منم تو بارداری میترسه هی میگه بچه چیزیش نشه

چند هفته این شما؟ 

اخه منم چون بکی از دست دادیم قبل این سر همین رابطه خیلی ترسه وجودش ولی خب الان دیگه هفته های اخرمه نمیدونم چرا به فکر منم نیست😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻